НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Готови сме за над 400% печалби догодина – Тоун Вайс

октомври 21, 2022 10:16 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Готови сме за над 400% печалби догодина – Тоун Вайс

Тоун Вайс, опитен крипто трейдър и анализатор прогнозира, че през 2023 г. цената на Биткойн ще достигне шестцифрена сума.

Ветеранът в крипто търговията сподели своите мисли, че следващият халвинг на Биткойн (BTC) ще предизвика възход през следващата година. Вайс също така сподели, че ще бъде изненадан, ако водещият дигитален актив не достигне шестцифрена цена през следващите месеци.

Очаквам да имаме хубав бичи пазар през следващата година заради предстоящия халвинг…

Хората винаги го подценяват. Халвингът ще дойде по-рано от очакваното, вероятно близо до март или април 2024 г. Хайпът, че той предстои, обаче, ще дойде много по-рано.

Така че очаквам да имаме период на възход, който може дори да приключи преди халвинга, защото той може да се изтощи. Ще бъда изненадан, ако не се доближим до $100,000 по някое време през следващата година.

Обрат в крипто пазара

Според Вайс вероятно ще има обрат в низходящия тренд на крипто пазара, тъй като в момента настроенията са едностранчиви.

Толкова много хора очакват още крипто зима, a винаги, когато твърде много хора са от едната страна на пазара, той се обръща. И точно сега виждам много песимистични настроения…


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво следва за този алткойн, скочил над 400%?


На макро ниво ветеранът в крипто търговията сподели, че дигиталните активи може да се окажат бенефициенти на спекулативните пари, които се вливат в тях, на фона на засилващата се възможност за срив на традиционните активи като облигациите и недвижимите имоти.

Смятам, че ще има голям срив на пазара на облигации. Възможно е дори да има срив на пазара на недвижими имоти. Също вярвам, че ще има много спекулативни пари, които ще се влеят в пазара на акции и в пазарите на криптовалути.

Цялото интервю може да видите тук:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 30, 2023 17:00 3 мин. четене

Биткойн представи версия 25.0: Подобрена производителност и нови функции

Наскоро основният софтуер на Биткойн (Bitcoin Core) пусна версия 25.0, която въвежда редица подобрения, поправки на грешки и оптимизации на производителността, както и актуализирани преводи.

май 30, 2023 13:58 2 мин. четене

Халвингът на Биткойн разбива мита за намаляващата възвръщаемост

Неотдавнашна публикация в Twitter, в която се подчертава историческото представяне на цената на Биткойн след всяко халвинг събитие, предизвика интригуващи дискусии в крипто общността.

май 30, 2023 7:00 4 мин. четене

ChatGPT: Може ли Етериум да изпревари Биткойн?

Попитахме чатботът на OpenAI, ChatGPT дали е възможно един ден Етериум да надмине Биткойн като криптовалута номер едно.

май 29, 2023 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.