НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Готови сме за над 400% печалби догодина – Тоун Вайс

21.10.2022 10:16 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Готови сме за над 400% печалби догодина – Тоун Вайс

Тоун Вайс, опитен крипто трейдър и анализатор прогнозира, че през 2023 г. цената на Биткойн ще достигне шестцифрена сума.

Ветеранът в крипто търговията сподели своите мисли, че следващият халвинг на Биткойн (BTC) ще предизвика възход през следващата година. Вайс също така сподели, че ще бъде изненадан, ако водещият дигитален актив не достигне шестцифрена цена през следващите месеци.

Очаквам да имаме хубав бичи пазар през следващата година заради предстоящия халвинг…

Хората винаги го подценяват. Халвингът ще дойде по-рано от очакваното, вероятно близо до март или април 2024 г. Хайпът, че той предстои, обаче, ще дойде много по-рано.

Така че очаквам да имаме период на възход, който може дори да приключи преди халвинга, защото той може да се изтощи. Ще бъда изненадан, ако не се доближим до $100,000 по някое време през следващата година.

Обрат в крипто пазара

Според Вайс вероятно ще има обрат в низходящия тренд на крипто пазара, тъй като в момента настроенията са едностранчиви.

Толкова много хора очакват още крипто зима, a винаги, когато твърде много хора са от едната страна на пазара, той се обръща. И точно сега виждам много песимистични настроения…


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво следва за този алткойн, скочил над 400%?


На макро ниво ветеранът в крипто търговията сподели, че дигиталните активи може да се окажат бенефициенти на спекулативните пари, които се вливат в тях, на фона на засилващата се възможност за срив на традиционните активи като облигациите и недвижимите имоти.

Смятам, че ще има голям срив на пазара на облигации. Възможно е дори да има срив на пазара на недвижими имоти. Също вярвам, че ще има много спекулативни пари, които ще се влеят в пазара на акции и в пазарите на криптовалути.

Цялото интервю може да видите тук:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн ETF регистрираха $1.3 милиарда входящи потоци през май

През май спот борсово търгуваните фондове (ETF) за Биткойн отбелязаха значителен приток, възстановявайки се от изходящите потоци, наблюдавани през април. С приток от $1.3 милиарда тези ETF-и достигнаха нов връх, като неутрализираха изтеглените през предходния месец $344 милиона.

18.05.2024 23:00 2 мин. четене

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Доларът е в опасност според МВФ

Международният валутен фонд (МВФ), често наричан Световна банка, признава нарастващата заплаха, която държавите от БРИКС и други местни валути представляват за господството на щатския долар.

18.05.2024 12:00 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 100 лева в Биткойн през 2010 година, колко щяхте да имате сега?

В дългосрочен план фондовият пазар се е доказал като един от най-доходоносните начини за инвестиране, който обогатява инвеститорите повече от всеки друг клас активи.

18.05.2024 7:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.