НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Готови сме за над 400% печалби догодина – Тоун Вайс

октомври 21, 2022 10:16 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Готови сме за над 400% печалби догодина – Тоун Вайс

Тоун Вайс, опитен крипто трейдър и анализатор прогнозира, че през 2023 г. цената на Биткойн ще достигне шестцифрена сума.

Ветеранът в крипто търговията сподели своите мисли, че следващият халвинг на Биткойн (BTC) ще предизвика възход през следващата година. Вайс също така сподели, че ще бъде изненадан, ако водещият дигитален актив не достигне шестцифрена цена през следващите месеци.

Очаквам да имаме хубав бичи пазар през следващата година заради предстоящия халвинг…

Хората винаги го подценяват. Халвингът ще дойде по-рано от очакваното, вероятно близо до март или април 2024 г. Хайпът, че той предстои, обаче, ще дойде много по-рано.

Така че очаквам да имаме период на възход, който може дори да приключи преди халвинга, защото той може да се изтощи. Ще бъда изненадан, ако не се доближим до $100,000 по някое време през следващата година.

Обрат в крипто пазара

Според Вайс вероятно ще има обрат в низходящия тренд на крипто пазара, тъй като в момента настроенията са едностранчиви.

Толкова много хора очакват още крипто зима, a винаги, когато твърде много хора са от едната страна на пазара, той се обръща. И точно сега виждам много песимистични настроения…


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво следва за този алткойн, скочил над 400%?


На макро ниво ветеранът в крипто търговията сподели, че дигиталните активи може да се окажат бенефициенти на спекулативните пари, които се вливат в тях, на фона на засилващата се възможност за срив на традиционните активи като облигациите и недвижимите имоти.

Смятам, че ще има голям срив на пазара на облигации. Възможно е дори да има срив на пазара на недвижими имоти. Също вярвам, че ще има много спекулативни пари, които ще се влеят в пазара на акции и в пазарите на криптовалути.

Цялото интервю може да видите тук:

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн (BTC): Може да видим срив до $6,000

В последното си живо предаване, излъчено на 24 ноември, DecenTrader разкри прогноза за най-лошия сценарии пред Биткойн (BTC), а именно че все още има риск активът да падне под $7,000 в този мечи пазар.

ноември 26, 2022 20:39 1 мин. четене

Биткойн (BTC): Мечият пазар почти се изчерпа, твърди директора на deVere Group

Главният изпълнителен директор на финансово-консултантската компания deVere Group Найджъл Грийн е оптимист, че мечият пазар на криптовалутите ще приключи след месеци.

ноември 26, 2022 15:19 1 мин. четене

Проучване на докторант от Харвард препоръчва Биткойн на централните банки

Докторант от пети курс в Харвард призова централните банки да използват Биткойн (BTC) в резервите си като хедж срещу риска от санкции.

ноември 25, 2022 18:48 1 мин. четене

Биткойн (BTC) ще се завърне по-силен от всякога, твърди Кати Ууд

Основателят и главен изпълнителен директор на инвестиционната компания ARK Invest все още вярва в прогнозата си, че до 2030 г. Биткойн (BTC) ще достигне седемцифрена стойност.

ноември 25, 2022 17:14 1 мин. четене