НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Какви са настроенията на пазара в момента?

февруари 16, 2023 17:40 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Какви са настроенията на пазара в момента?

Изглежда, че кралят на крипто света е в невероятна форма! Разбира се, говорим за Биткойн.

Той определено успя да учуди много хора със своята растяща цена и впечатляваща пазарна капитализация.

Към момента на писане цената на Биткойн е колосалните $24,506 и не показва никакви признаци на забавяне. Всъщност, през последните 24 часа, той е с възходяща тенденция от 7.2%, което е невероятна новина за крипто феновете. И като капак на всичко, доминантността на Биткойн е над 40% и сега заема впечатляващите 42.7% от целия крипто пазар, с обща стойност над $470 милиарда.

И така, какво е настроението в света на Биткойн в момента? Нека видим какви са прогнозите за близкото бъдеще, като за финал ще ви представим три интересни алткойна с висок потенциал.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Какво се очаква от Биткойн: напред и нагоре, или корекция?

bitcoin

Знаете първия закон на физиката, нали? Просто е – един обект в движение ще продължи своето движение, докато не го спре нещо. Е, в момента нищо не спира Биткойн да се придвижва напред. Въпреки регулациите, пазарът е доста позитивен.

Токенът вече е с над 50% нагоре от началото на годината, като малцина очакваха подобен развой на събитията след кризата с FTX. Тези, които си довериха на дългосрочните прогнози обаче, спечелиха много. Защо?

Биткойн халвингът наближава

Това е доста очаквано събитие в крипто света, защото копаенето на Биткойни става двойно по-сложно. По този начин се получава инфлация на цената, която може да скочи до 2-3 пъти според някои анализатори. През 2024 ще се случи това събитие като много трейдъри предсказват, че бичият пазар стартира винаги между 15-18 месеца преди това.

Регулациите

Макар мнозина да си мислят, че Биткойн ще бъде негативно засегнат от регулациите, според доста хора е точно обратното. Според Брайън Едмъндсон от TheBalanceMoney, регулациите могат да направят Биткойн по-сигурен, което от своя страна натурално ще повиши цените.

Доверието се завръща в крипто търговците

Крипто зимата се отрази негативно на цялата индустрия. Разбира се, това оказа влияние и върху крипто китовете, които бяха негативно засегнати от инфлацията. Доста инвеститори продадоха своите активи, за да спасят бизнесите си, а и немалко големи играчи изгубиха средствата си във FTX. След големите корекции обаче се вижда ръст на доверието в крипто, което повиши цената на Биткойн.

Но има ли други токени, които могат да бъдат страхотна възможност за инвеститорите?

Истината е, че такива има. Нека видим три перспективни криптовалути, които си заслужава да разгледате.

MEMAG – Гейминг гилдия, която се цели много високо

memag

Meta Masters Guild е нов играч в света на игрите, целящ да разтърси индустрията с иновативния си подход. От екипа вярват, че забавлението трябва да е на първо място, което е освежаваща перспектива в свят, в който компаниите за игри изглежда дават приоритет на печалбата пред удоволствието на играчите.

Този невероятен блокчейн успя да събере почти $4.7 милиона в своята предварителна продажба, която трябваше да приключи на 31-ви март, но това ще се случи много по-скоро – още утре!

В момента се намираме в последния седми етап, като интерес не липсва, а съвсем скоро ще видим и листвания на крипто борсите, което със сигурност може да повиши допълнително цената на $MEMAG токена.

Първата игра – Meta Kart Racers, вече се планира за качване, като даже има и видео тийзър на самия сайт на MEMAG. Други две игри са в концепция – Meta Masters World (вече се продават артикули на уебсайта на MEMAG), както и Raid NFT.

Един от ранните инвеститори ще има страхотната възможност да спечели $100,000 в $MEMAG, така че ако искате да инвестирате, ви съветваме да побързате.

Fight Out – Най-доброто M2E фитнес приложение

Ако сте уморени от традиционното изживяване във фитнеса и търсите нещо по-вълнуващо, Fight Out може да е фитнес платформата за вас. С тренировъчни класове и сесии на живо можете да се изпотите у дома или в специалните фитнеси от веригата FightOut. И с тренировки, вариращи от сила и издръжливост до йога и медитация, има нещо за всеки.

Но Fight Out не е просто приложение. Цялата идея зад екипа е да приложи концепцията Move-to-Earn (M2E), която позволява на потребителите да печелят реални средства от активния си начин на живот. Освен това разнообразните награди има включени сесии с професионални атлети, фитнес треньори, както и спортна екипировка. И всичко това може да бъде спечелено като награда!

Неслучайно инвеститори и трениращи бързат да закупят токени като до момента проектът е събрал внушителните $4.24 милиона, а цената на един токен $FGHT е $0.02245, но ще достигне до $0.0333 при листването на крипто борсите, а в сайта вече ще откриете имената на XT.com, LBank, Uniswap, BitForex и други.

C+Charge – Екологичният блокчейн, който ще промени света

C+Charge е революционно базирано на блокчейн решение, което има за цел да демократизира индустрията на въглеродните кредити като позволява на собствениците на електрически автомобили да печелят въглеродни кредити. С вече набрани над $1.18 милиона и стартиране на CEX, планирано за 31 март, C+Charge е име, което трябва да следите.

Целта на екипа е да изгради P2P платежна система за станции за зареждане на електрически автомобили, която използва блокчейн технология. Потребителите ще имат индивидуални електронни портфейли, които могат да използват, за да плащат за зарядни станции в световен мащаб. Токенът CCHG захранва платежната система и всеки път, когато водач на EV използва токена, за да плати такса, той печели въглеродни кредити, които се съхраняват в тяхното приложение C+Charge.

Приложението C+Charge и помощният токен осигуряват рационализирана и прозрачна система за ценообразуване и плащане, което значително намалява разходите за собственика на станцията за зареждане.

Тук може да разберете как да закупите C+Charge.

C+Charge вече получи отрязаване в големи медии като La Weekly, Yahoo Finance!, Market Watch и Bloomberg като това е само началото. Така че, ако сте собственик на електромобил или просто искате да инвестирате, си заслужава да разгледате този проект.

Заключение

Биткойн се движи доста добре като успя да се качи с над 50% от началото на година. Разбира се, очаква се още покачване на цената, но потенциала на MEMAG, Fight Out и C+Charge също не е за пренебрегване.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Santiment отправя предупреждение към инвеститорите

Фирма за криптоанализи изрази загриженост за инвеститорите в Биткойн заради големите китови транзакции, които се случиха през последния месец.

април 1, 2023 19:00 1 мин. четене

Ето кои са най-големите печеливши на крипто пазара през миналата седмица

Последната седмица на март може да се счита за добра за криптопазара, тъй като много криптовалути отбелязаха значителни възходящи ценови движения.

април 1, 2023 16:30 3 мин. четене

Устойчив добив на Биткойн: Намаляване на въглеродния отпечатък

Според последните данни добивът на Биткойн е станал по-екологичен от технологиите за електрически превозни средства при определени обстоятелства. Въпреки това добивната индустрия продължава да прави крачки към възобновяемата енергия.

април 1, 2023 12:06 2 мин. четене

САЩ продаде конфискуван Биткойн на стойност $215 милиона

Според съдебно дело от 31 март правителството на САЩ обяви, че на 14 март е продало 9,861,17 BTC за $215.7 милиона.

април 1, 2023 10:15 1 мин. четене