Home

Биткойн инвеститорите не искат да имат общо с другите криптовалути – Майкъл Сейлър

16.11.2022 8:06 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн инвеститорите не искат да имат общо с другите криптовалути – Майкъл Сейлър

Основателят на MicroStrategy Майкъл Сейлър казва, че притежателите на BTC вече не искат да имат общо с други криптоактиви.

В интервю за CNBC Сейлър сподели, че сривът на крипто борсата FTX разкрива слабостта на централизираните структури, опериращи в пространството, като същевременно подчертава силата на Биткойн (BTC).

Мисля, че [сривът на FTX] подчертава достойнствата на Биткойн, колкото и да излага на показ слабостта на крипто екосистемата. Биткойн е стока, която можете да съхранявате самостоятелно без емитент. Огромното мнозинство от всички крипто токени са нерегистрирани ценни книжа, които се търгуват на нерегулирани борси и са доста централизирани.

И така, какво може да се обърка? Е, тази седмица видяхме какво може да се обърка, ако централизиран токен, търгуващ на нерегистрирана борса, се взриви. Мисля, че биткойнърите го прогнозират от дълго време. Говорейки от името на всички [Биткойн ентусиасти], ние се чувстваме като в капан в нефункционална връзка с криптовалутите и искаме да излезем от нея.

На 6 ноември главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао обяви плановете си да ликвидира токените FTT, криптовалутата на FTX. По това време Биткойн се търгуваше на цена от малко над $21,300.

Съобщението на Джао предизвика масово теглене на средства от FTX, което впоследствие разпали разпродажби в цялото крипто пространство. Ден преди подаването на молбата за обявяване на FTX в несъстоятелност, Биткойн достигна ново дъно за 2022 г. от $15,546.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Монети напускат борсите с рекордни темпове


Сейлър също така каза на своите последователи в Twitter, че фалитът на FTX може да промени бъдещето на индустрията.

Сривът на FTX е скъпа реклама за Биткойн. Твърде много добри идеи бяха преследвани от криптоиндустрията по неетичен, нездрав и безотговорен начин. Единственото жизнеспособно бъдеще е търговията с регистрирани дигитални активи на регулирани дигитални борси.Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн притежанията на Tesla остават непроменени след последния отчет за приходите

Наскоро компанията за електроавтомобили, създадена от Илон Мъск, подаде отчетите си за второто тримесечие на 2024 г.

23.07.2024 23:16 1мин. четене

Набира ли DogWifHat инерция и може ли да се насочи към нови върхове?

DogWifHat (WIF) се очертава като важен меме токен, който скочи от $1.60 до над $2.80 за малко повече от седмица, с потенциал да достигне $3.50 и повече.

23.07.2024 22:00 2мин. четене

Очаква се рали за XRP, тъй като инвестициите на китовете се увеличават

Наскоро XRP показа признаци на потенциален пробив след дълъг период на ценова стабилност, като инвеститорите очакват евентуално покачване над $0.60.

23.07.2024 20:30 1мин. четене

Анализатор прогнозира, че Avalanche ще последва скока на Solana – ето каква е целта му

Известен крипто анализатор прогнозира, че Avalanche (AVAX), конкурент на Етериум (ETH), ще отрази неотдавнашното възходящо движение на Solana (SOL).

23.07.2024 20:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.