НАЧАЛО Биткойн

Биткойн инвеститорите не искат да имат общо с другите криптовалути – Майкъл Сейлър

ноември 16, 2022 8:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн инвеститорите не искат да имат общо с другите криптовалути – Майкъл Сейлър

Основателят на MicroStrategy Майкъл Сейлър казва, че притежателите на BTC вече не искат да имат общо с други криптоактиви.

В интервю за CNBC Сейлър сподели, че сривът на крипто борсата FTX разкрива слабостта на централизираните структури, опериращи в пространството, като същевременно подчертава силата на Биткойн (BTC).

Мисля, че [сривът на FTX] подчертава достойнствата на Биткойн, колкото и да излага на показ слабостта на крипто екосистемата. Биткойн е стока, която можете да съхранявате самостоятелно без емитент. Огромното мнозинство от всички крипто токени са нерегистрирани ценни книжа, които се търгуват на нерегулирани борси и са доста централизирани.

И така, какво може да се обърка? Е, тази седмица видяхме какво може да се обърка, ако централизиран токен, търгуващ на нерегистрирана борса, се взриви. Мисля, че биткойнърите го прогнозират от дълго време. Говорейки от името на всички [Биткойн ентусиасти], ние се чувстваме като в капан в нефункционална връзка с криптовалутите и искаме да излезем от нея.

На 6 ноември главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао обяви плановете си да ликвидира токените FTT, криптовалутата на FTX. По това време Биткойн се търгуваше на цена от малко над $21,300.

Съобщението на Джао предизвика масово теглене на средства от FTX, което впоследствие разпали разпродажби в цялото крипто пространство. Ден преди подаването на молбата за обявяване на FTX в несъстоятелност, Биткойн достигна ново дъно за 2022 г. от $15,546.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Монети напускат борсите с рекордни темпове


Сейлър също така каза на своите последователи в Twitter, че фалитът на FTX може да промени бъдещето на индустрията.

Сривът на FTX е скъпа реклама за Биткойн. Твърде много добри идеи бяха преследвани от криптоиндустрията по неетичен, нездрав и безотговорен начин. Единственото жизнеспособно бъдеще е търговията с регистрирани дигитални активи на регулирани дигитални борси.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Събужда ли се Биткойн и ще започне ли бичи пазар?

През последните няколко дни Биткойн остана в тесен търговски диапазон, въпреки че S&P 500 отбеляза четиридневен спад.

септември 25, 2023 14:00 2 мин. четене

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано. Само в рамките на уикенда проектът събра над $1.7 милиона, като меме инвеститорите очакват с нетърпение листването на крипто борсите.

септември 25, 2023 13:31 4 мин. четене

Търговия с криптовалути за начинаещи: Кои криптовалути са добра покупка в момента

Uniswap и Filecoin набират скорост, докато VC Spectra се покачва: Открийте най-добрите криптовалути, в които може да инвестират начинаещите!

септември 25, 2023 13:20 4 мин. четене

4 бюджетни криптовалути с потенциал за сериозна възвръщаемост

Търсите ли печеливши монети на изгодна цена? Тогава помислете за VC Spectra (SPCT), Algorand (ALGO), Render (RNDR) и NEO.

септември 25, 2023 13:15 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.