НАЧАЛО Биткойн

Биткойн инвеститорите не искат да имат общо с другите криптовалути – Майкъл Сейлър

ноември 16, 2022 8:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн инвеститорите не искат да имат общо с другите криптовалути – Майкъл Сейлър

Основателят на MicroStrategy Майкъл Сейлър казва, че притежателите на BTC вече не искат да имат общо с други криптоактиви.

В интервю за CNBC Сейлър сподели, че сривът на крипто борсата FTX разкрива слабостта на централизираните структури, опериращи в пространството, като същевременно подчертава силата на Биткойн (BTC).

Мисля, че [сривът на FTX] подчертава достойнствата на Биткойн, колкото и да излага на показ слабостта на крипто екосистемата. Биткойн е стока, която можете да съхранявате самостоятелно без емитент. Огромното мнозинство от всички крипто токени са нерегистрирани ценни книжа, които се търгуват на нерегулирани борси и са доста централизирани.

И така, какво може да се обърка? Е, тази седмица видяхме какво може да се обърка, ако централизиран токен, търгуващ на нерегистрирана борса, се взриви. Мисля, че биткойнърите го прогнозират от дълго време. Говорейки от името на всички [Биткойн ентусиасти], ние се чувстваме като в капан в нефункционална връзка с криптовалутите и искаме да излезем от нея.

На 6 ноември главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао обяви плановете си да ликвидира токените FTT, криптовалутата на FTX. По това време Биткойн се търгуваше на цена от малко над $21,300.

Съобщението на Джао предизвика масово теглене на средства от FTX, което впоследствие разпали разпродажби в цялото крипто пространство. Ден преди подаването на молбата за обявяване на FTX в несъстоятелност, Биткойн достигна ново дъно за 2022 г. от $15,546.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Монети напускат борсите с рекордни темпове


Сейлър също така каза на своите последователи в Twitter, че фалитът на FTX може да промени бъдещето на индустрията.

Сривът на FTX е скъпа реклама за Биткойн. Твърде много добри идеи бяха преследвани от криптоиндустрията по неетичен, нездрав и безотговорен начин. Единственото жизнеспособно бъдеще е търговията с регистрирани дигитални активи на регулирани дигитални борси.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Aave взе решение да изчисти дългове за милиони

DeFi протоколът Aave прие предложение за управление, което имаше за цел да премахне излишния дълг в CRV резерва на пула за ликвидност v2 на Етериум.

януари 28, 2023 12:00 2 мин. четене

Биткойн: Хеширащата мощност расте – да очакваме ли разпродажба?

Въз основа на данните на CryptoQuant един наблюдател отбелязва, че когато хеширащата мощност на Биткойн регистрира нови върхове, какъвто е случаят в края на януари 2023 г., цените на монетите са склонни да се възстановяват, тъй като възходящият импулс отслабва.

януари 28, 2023 9:43 3 мин. четене

Fantom може да се удвои, за Биткойн има 3 сценария, сподели топ трейдър

Крипто анализатор твърди, че един алткойн може да удвои цената си, като същевременно актуализира прогнозата си за Биткойн и още два криптоактива.

януари 28, 2023 9:02 2 мин. четене

Биткойн: Защо пътят до $100,000 може да е труден?

Неотдавнашният доклад на Goldman Sachs, в който Биткойн е обявен за най-добре представящия се актив през годината.

януари 28, 2023 7:02 3 мин. четене