НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Институциите ще разпалят следващия бичи пазазр – и той ще бъде много динамичен

26.01.2024 20:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Институциите ще разпалят следващия бичи пазазр – и той ще бъде много динамичен

Съоснователят и главен изпълнителен директор на CryptoQuant, компания за пазарна информация, предположи, че участието на известни финансови институции в Биткойн (BTC) сектора може да предизвика най-значителната бича серия досега.

В неотдавнашна поредица от публикации Ки Йонг Джу заяви, че очаква силен бичи цикъл на Биткойн, подпомогнат от традиционните финанси (TradFi). Този скок се дължи на това, че TradFi субектите засилват участието си във водещата криптовалута, особено след одобрението на борсово търгуваните фондове (ETF) за спот пазара на BTC.

Въпреки че отчита краткосрочна корекция в сегашната траектория на Биткойн, главният изпълнителен директор изрази увереност в евентуален възход.

Позовавайки се на анализ на разширението на Фибоначи, направен от известния крипто експерт, познат като “Nunya Bizniz”, главният изпълнителен директор предположи, че водещата по пазарна капитализация криптовалута може да претърпи спад до нивото от $35,000.

Този технически анализ съвпада с моята перспектива: кратка корекция в краткосрочен план, последвана от възходящ тренд. Потенциалното максимално понижение се оценява на около 30%.

Nunya Bizniz добави още:

Използване на базираните на Фибоначи тренд разширения за прогнозиране на целта на евентуално локално отдръпване. В три от последните четири случая корекцията достигна дъно около 23.6%. Оценката от $35,000 би представлявала понижение от 30%. Това достатъчно ли е, за да задоволи мечките?

Трейдърите използват разширенията на Фибоначи в техническия си анализ, за да оценят целите за печалба и да предвидят отдръпването на цените.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Цената на Биткойн може тежко да се срине според топ анализатор

Според известен анализатор предстоят значителни сътресения за Биткойн (BTC), водещата криптовалута.

05.03.2024 12:00 1 мин. четене

Биткойн: Предстои ли шок на предлагането?

Тъй като бичият ръст на Биткойн продължава, в общността все по-често се говори за потенциални пречки при закупуването на BTC.

05.03.2024 11:00 1 мин. четене

Прогноза за Биткойн: $120,000 на хоризонта, но може да има корекция преди това

Анализаторът на CryptoQuant MAC.D прогнозира предстоящ възходящ ръст на Биткойн (BTC), който може да достигне до $120,000.

05.03.2024 6:00 2 мин. четене

Биткойн проби $67,000: Ще има ли рекорд преди халвинга?

Биткойн (BTC) продължава да очертава нова траектория, докато се приближава към априлското си халвинг събитие, като в началото на търговията в понеделник водещата криптовалута се покачи дори над $67,000 и сега се доближава до историческия си връх от $69,000 още повече.

04.03.2024 19:31 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Биткойн: Институциите ще разпалят следващия бичи пазазр – и той ще бъде много динамичен”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.