НАЧАЛО Биткойн

Биткойн го очаква финален спад, твърдят анализатори

септември 27, 2022 12:52 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн го очаква финален спад, твърдят анализатори

Крипто трейдърът, който предвиди срива на Биткойн по време на мечия пазар от 2018 г., прогнозира предстояща фаза на капитулация за BTC.

Прогнозата на Тоун Вейс

В новo Yоutube видео Тоун Вейс сподели, че Биткойн може да направи болезнен спад в скоро време.

Все още смятам, че капитулацията през следващата или по-следващата седмица е много, много възможна.

Разглеждайки четиридневната графика на Биткойн, Вейс каза, че мечките все още контролират BTC.

Катастрофално изглеждаща свещ. Всичко тук призовава за шорт позиция.

Въз основа на графиката, анализаторът изглежда очаква корекция на Биткойн до ценова зона от $15,000. 

Въпреки че Вейс очаква ново дъно за BTC, той твърди, че корекцията ще предостави “перфектната възможност” за Биткойн биковете.

Мисля, че ще [видим втори MRI сигнал за покупка] и тогава всички звезди и Луната ще се подредят… Вече имаме месечна MRI покупка на Биткойн. 

През следващия месец ще имаме месечен MRI сигнал за покупка на фондовия пазар… Седмичният MRI сигнал за покупка няма да дойде след три седмици, така че и това ще се подреди. Така че някъде в началото на октомври би трябвало всичко да се нареди.

Ако се сринем до $14,000, $15,000 при Биткойн, всичко ще се съгласува с MRI за перфектната възможност за покупка.

Вейс разчита на своя индикатор за обръщане на инерцията (MRI) – усъвършенстван скрипт за професионални трейдъри, който сигнализира за края на тенденциите въз основа на инерцията на ценовото действие.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Активът е изправен само срещу насрещни ветрове


Прогнозата на Pentoshi

Крипто анализаторът, който миналата година предвиди края на бичия пазар на криптовалути, прогнозира промяна в тенденцията на Биткойн (BTC) след близо година на слабо представяне.

Анализаторът, известен под псевдонима “Pentoshi”, каза в туит, че макро обстоятелствата са се променили драстично, откакто Биткойн достигна своя исторически връх през ноември 2021 г.

Pentoshi твърди, че крайният лихвен процент на Федералния резерв, или очакваната крайна точка за повишаване на лихвените проценти, се е менила много през последната година, което показва възможна промяна в макро средата.

При терминален лихвен процент от 4.6%, мисля, че може да се каже, че поне лихвите най-накрая са оценени, след като премина от 0% до 4.6%. Трудно е да се очаква повече повишение там, като по този начин [може да има риск от понижение].

Продължих да вярвам в мечата си макро теза през цялото време до момента, в който BTC проби дъното на 9 септември. В този момент преминах към по-неутрална позиция и търсене на възможности за покупки. Индексът на потребителските цени също е потенциално на максимални темпове на увеличение. Просто ми е трудно да запазя толкова силни мечи убеждения в момента.

По-рано този месец Фед сподели намерението си да продължи да повишава лихвените проценти, докато достигнат 4.6% през 2023 г. Към момента на изготвяне на статията лихвеният процент по федералните фондове се колебае между 3% и 3.25%.

С приближаването на лихвените проценти към крайната точка на Фед, Pentoshi смята, че Биткойн е изправен пред краткосрочно облекчително рали. 

След подема трейдърът прогнозира финална фаза на капитулация, която ще създаде предпоставки за преминаване на Биткойн към продължителен страничен тренд.

Ако трябва да споделя най-лошия сценарий, бих го поставил на $12,000-$14,000 за BTC. Сега е на ниво $18,700 и близо до дъната от юни. Не очаквайте и бичи пазар в скоро време. По-скоро предстои истински страничен пазар. Като този по-долу.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Силната информираност за ценовото действие на Биткойн е това, което стимулира инвестициите според Avorak AI

Биткойн (BTC) се превърна в безспорен лидер в постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите. Потенциалът на Биткойн за значителна възвръщаемост привлече значителен интерес както от страна на индивидуални, така и от институционални инвеститори.

май 30, 2023 17:00 3 мин. четене

Биткойн представи версия 25.0: Подобрена производителност и нови функции

Наскоро основният софтуер на Биткойн (Bitcoin Core) пусна версия 25.0, която въвежда редица подобрения, поправки на грешки и оптимизации на производителността, както и актуализирани преводи.

май 30, 2023 13:58 2 мин. четене

Халвингът на Биткойн разбива мита за намаляващата възвръщаемост

Неотдавнашна публикация в Twitter, в която се подчертава историческото представяне на цената на Биткойн след всяко халвинг събитие, предизвика интригуващи дискусии в крипто общността.

май 30, 2023 7:00 4 мин. четене

ChatGPT: Може ли Етериум да изпревари Биткойн?

Попитахме чатботът на OpenAI, ChatGPT дали е възможно един ден Етериум да надмине Биткойн като криптовалута номер едно.

май 29, 2023 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.