НАЧАЛО Биткойн

Биткойн експерт сподели перфектна стратегия за запазване на печалбите

03.02.2024 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн експерт сподели перфектна стратегия за запазване на печалбите

Създателят на съдържание за криптовалути Ларк Дейвис направи далновидна прогноза за потенциала на Биткойн (BTC), като предположи, че активът може да достигне $150,000 на предстоящия бичи пазар.

В неотдавнашно интервю Дейвис разкри първоначалното си навлизане в крипто пространството през 2017 г., придобивайки първия си BTC след препоръка от майка си.

Дейвис подчерта за важно да се признае, че много проекти, макар и не непременно измамни, не са успели да наберат популярност поради лошо време или липса на приемане. Той подчерта, че стартирането на Биткойн ETF ще действа като катализатор, вкарвайки нова ликвидност и инвестиции в пазара на криптовалути, правейки паралели с удължения бичи пазар в стил 2016 г. Въпреки това Дейвис предупреди да не се допуска вечен възходящ тренд.

Макар да изразява дългосрочни бичи настроения към ETF-ите, Дейвис призна, че има потенциал за отлив на капитали, ако цените спаднат от пиковите нива. Той подчерта възможността за значително движение на BTC от страна на големи институционални играчи като BlackRock, предполагайки, че подобни събития могат да провокират пазарни реакции.

Въпреки че очаква потенциално изкачване на Биткойн до $150,000, Дейвис посъветва да не се поставят променливи ценови цели и подчерта значението на наличието на предварително определена стратегия за излизане от пазара.

Дейвис сподели и плана си за цялостна разпродажба на своя дял в Етериум (ETH) – позиция, която е придобил на цена от около $500. Подчертавайки необходимостта от добре обмислен план за излизане, той обезкуражи импулсивното вземане на решения по време на волатилни пазарни условия. Дейвис призова продавачите да установят предварително ясна стратегия, независимо дали в писмен вид или като мисловна насока, за да избегнат поддаването на алчността в периоди на пазарна еуфория.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн проби $67,000: Ще има ли рекорд преди халвинга?

Биткойн (BTC) продължава да очертава нова траектория, докато се приближава към априлското си халвинг събитие, като в началото на търговията в понеделник водещата криптовалута се покачи дори над $67,000 и сега се доближава до историческия си връх от $69,000 още повече.

04.03.2024 19:31 1 мин. четене

3 причини защо институциите искат да купуват Биткойн на всяка цена

По-рано тази година BTC отбеляза забележителен ръст от близо 50%, до голяма степен благодарение на дебюта на борсово търгуваните фондове за Биткойн (ETF).

04.03.2024 19:00 2 мин. четене

Кои ще са най-добрите крипто акции през следващите години

През 2022 г. и 2023 г. пазарът на криптовалути преживя период на затишие поради високите лихвени проценти, но напоследък отново показва признаци на затопляне.

04.03.2024 16:00 3 мин. четене

Защо Биткойн може да се срине с над 40% преди халвинга през април

На фона на вълнението около одобрените през януари спот Биткойн борсово търгувани фондове (ETF), ентусиастите на Биткойн с нетърпение очакват следващото халвинг събитие, което традиционно предизвиква значително увеличение на цените.

04.03.2024 13:10 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.