НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

25.09.2022 18:38 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL): готови за отскок?

Крипто анализатор, който предвиди края на бичия пазар на криптовалути, сега прогнозира големи отскоци за Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и Solana (SOL).

Популярният криптостратег Pentoshi каза на своите 612,000 последователи в Twitter, че след близо година вече не е мечи настроен към Биткойн.

Трудно е да смениш пристрастията си, след като си бил [с негативна нагласа] в продължение на 10 месеца, но мисля, че това може да се разгърне през следващите два месеца. Аз също съм човек с пристрастия към високите времеви рамки. Така че се фокусирам повече върху по-големите времеви рамки. Имам причини за това.

биткойн графика

Според анализатора диагоналната съпротива на Биткойн, която държи актива в низходящ тренд от ноември миналата година, наближава края на живота си и сега той очаква рали с пробив към $26,721.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува около $19,075. Движение до тази цел предполага потенциал за ръст от над 40% за водещата криптовалута.

Старши стратегът от Bloomberg Майк МакГлоун каза, че сривът на крипто пазара наскоро е достигнал екстремни нива. 

Той сподели, че Биткойн наскоро се е търгувал на рекордно ниски стойности, откакто е започнало изчисляването на 200-седмичната пълзяща средна на флагманския крипто актив. 

Най-стръмната отстъпка на Биткойн на 20 септември, откакто може да се изчислява 200-седмичната му пълзяща средна, показва екстремността на срива на крипто пазара и съотношението риск/печалба за шорта спрямо потенциалното възобновяване на удължената възходяща траектория.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Тези три криптовалути дават признаци на сила – Santiment


Що се отнася до платформата за смарт договори Solana (SOL), Pentoshi смята, че алткойнът ще последва Биткойн.

Изпълнено днес на $32.26. Търся отскок до $37. Ще намаля позицията си при дневно понижение под местното дъно.

До ноември няма FOMC (Федерален комитет по отворения пазар), нито приходи. Терминалните лихвени проценти на ФЕД са на ниво 4,6% (считаме макс след преминаване от 0 до 4.6%). Смятаме, че можем да тръгнем  нагоре. Всички пазари са на подкрепа във висока времева рамка и за първи път правят тест на дъната от юни, така че сега или никога.

solana

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Крипто борсата Coinbase добави стейкинг на Avalanche (AVAX)

Крипто борсата Coinbase е готова да пусне стейкинг на Avalanche (AVAX), ход, който подчертава нейния стремеж за пазарна доминация.

24.05.2024 4:00 1 мин. четене

Ето как реагира цената на Етериум на дългоочакваното одобрение на спот ETF

SEC официално одобри 8 предложения за спот Етериум ETF за американските пазари, но как това се отрази на цената на актива?

24.05.2024 1:33 1 мин. четене

Критиките към Биткойн са абсурдни – Антъни Скарамучи

Американският финансист Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, наскоро защити съоснователя на MicroStrategy Майкъл Сейлър от упреците на Биткойн критик, който твърди, че Сейлър е навредил повече на BTC, отколкото му е помогнал.

24.05.2024 1:00 2 мин. четене

ИЗВЪНРЕДНО: SEC официално одобри спот Етериум ETF

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) е одобрила ускореното пускане на спот ETF за Етериум, както се посочва в документ, качен на уебсайта на агенцията.

24.05.2024 0:08 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.