НАЧАЛО Биткойн

Биткойн е една от най-горещите теми в света, ето защо – Робърт Кийосаки

февруари 4, 2023 7:03 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е една от най-горещите теми в света, ето защо – Робърт Кийосаки

Авторът на "Богат татко, беден татко" Робърт Кийосаки каза, че най-горещите инвестиции на пазарите днес са Биткойн (BTC), както и благородните метали злато и сребро.

В туит авторът каза, че единственият начин да се изгради богатство и да се намали дългът е да се инвестира в най-силните активи, тъй като стойността на щатския долар отслабва.

Въпрос: Защо златото, среброто и Биткойн поскъпват?

Отговор: Защото бедните и средната класа в САЩ стават все по-бедни и затъват все повече в лоши дългове. Моля ви, не ставайте все по-бедни. Купете си поне една сребърна монета. Само $30 и започнете да ставате по-богати.

Кийосаки разказа на своите абонати в Youtube предаването си “The Rich Dad Radio Show”, че американският долар е престанал да бъде истински пари още през 1971 г., когато президентът на САЩ Ричард Никсън прекратява обвързването на долара със златото (т.нар. златен стандарт).

Днес ще говорим за най-горещата тема на пазара и тя не е недвижимите имоти. Това, което е тук, е златото. И това е среброто. И разбира се, това е Биткойн. Така че това са трите неща. И причината, поради която те са най-горещите теми на земята в момента, е, че нашите пари са фалшиви.

Казвам го от години, това са Божиите пари [среброто]. Това са фалшиви пари [доларова банкнота]. Харесвам Биткойн. Наричам го парите на хората.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с над 150% след дело – може ли да стане същото с XRP?


Биткойн бикът наскоро заяви, че натрупва повече от флагманската криптовалута по време на дъната на мечия пазар, въпреки опасенията от регулаторни мерки срещу криптовалутите в отговор на срива на FTX. Той заяви, че регулаторите ще разглеждат Биткойн като стока подобно на златото, среброто и петрола, а не като ценна книга, както вероятно ще направят с други токени.

Той също така прогнозира утрояване на цената на среброто и удвояване на цената на златото през 2023 г.

През ноември Кийосаки предупреди, че Биткойн може да падне до $10,000, преди да се покачи, но той така и не падна под $15,000, преди да направи силно движение нагоре.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

От криза към възможност: Как Биткойн предлага път към финансова стабилност

Найджъл Грийн, главен изпълнителен директор на deVere Group, финансово-консултантска компания, оценена на $12 милиарда, смята, че инвеститорите се обръщат към алтернативни форми на инвестиции, като Биткойн и други криптовалути.

март 26, 2023 17:00 1 мин. четене

Какво предстои за Биткойн? – Б. Коуен

В скорошно видео известният крипто стратег Бенджамин Коуен сподели своята гледна точка за бъдещето на Биткойн (BTC) след решението на Федералния резерв да повиши лихвените проценти с 25 базисни пункта.

март 26, 2023 10:00 2 мин. четене

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Биткойн: Цена и пазарни условия – какво следва?

В петък цените на криптовалутите отбелязаха спад, тъй като инвеститорите бяха загрижени за силата на глобалната банкова система и паричната политика на САЩ.

март 25, 2023 10:00 2 мин. четене