НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с над 150% след дело – може ли да стане същото с XRP?

февруари 2, 2023 16:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с над 150% след дело – може ли да стане същото с XRP?

Родният токен LBC на LBRY е в разгара на параболичен възход след нови събития, свързани с битката му с Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

Протоколът за споделяне на файлове и плащания загуби съдебно дело със SEC през ноември миналата година, след като федерален съдия постанови, че е нарушил законите за ценните книжа, когато е продал LBC.

Битката на LBRY със SEC привлече вниманието на поддръжниците на Ripple и XRP, тъй като собствената им общност продължава да води подобна битка с регулатора, който обвини Ripple Labs, че в края на 2020 г. е издал XRP като нерегистрирана ценна книга.

След като спечели делото, SEC се надяваше да получи яснота от съдията, че LBC се квалифицира като нерегистрирана ценна книга както по време на директната продажба на токена на LBRY, така и при вторичните продажби.

Съдията обаче е заявил, че решението му срещу LBRY не се отнася за продажбите на вторичния пазар, което предполага, че LBC не е ценна книга.

Джон Дийтън, който представляваше притежателите на XRP в съдебния процес на Ripple като “приятел на съда” или “amicus” и също така говори от името на LBRY, заяви в неотдавнашна видео актуализация, че съдията ясно е заявил, че решението му не се отнася за продажбите на вторичния пазар.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: „Предстои финален скок“, твърди исторически точен анализатор


Към момента на писане на статията LBC се е повишила с над 88% в последните три дни до текущата си цена. В един момент алткойнът нарасна с над 160%, като се е покачи от дъно от $0.0121 до $0.0320. В момента пазарната ѝ капитализация е $14.8 милиона и въпреки ралито активът все още е с около 98% под най-високата си стойност от около $1.54.

Адвокатът Джереми Хоган, известен с това, че следи съдебния процес срещу Ripple, попита какво означава решението на LBC и последвалото го рали на цената за XRP, като се има предвид, че Ripple е много по-голяма и печеливша фирма.

По-долу е представена седмичната графика на LBC (ръст от 100%), а LBRY напълно загуби съдебното дело на SEC и отива в несъстоятелност.

Какво означава това по отношение на XRP?

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене

Виталик Бутерин разкри каква стратегия използва, за да запази токените си в безопасност

Виталик Бутерин, основател на Етериум (ETH) и милиардер, наскоро сподели предпочитания от него метод за самостоятелно попечителство на криптовалута.

март 21, 2023 9:00 2 мин. четене

Според Крис Бърниски Solana (SOL) е на прага на подем – ето защо

Рисковият капиталист, Крис Бърниске вярва, че Solana (SOL) може да претърпи значително възходящо движение, като потенциално се превърне в съперник на Етериум (ETH).

март 21, 2023 8:00 1 мин. четене

Етериум може значително да изпревари Биткойн – Раул Пал

Главният изпълнителен директор на Real Vision, Раул Пал, прогнозира, че Етериум (ETH) може да надмине Биткойн (BTC) през следващия цикъл въз основа на техническите и фундаменталните си показатели.

март 20, 2023 21:00 2 мин. четене