НАЧАЛО Биткойн

“В глобална рецесия сме” – предупреди Р. Кийосаки и препоръча Биткойн

януари 30, 2023 7:06 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
“В глобална рецесия сме” – предупреди Р. Кийосаки и препоръча Биткойн

Робърт Кийосаки, автор на бестселъра "Богат татко, беден татко", предупреди, че предстоят тежки икономически обстоятелства.

Той заяви, че рецесията вече е тук, след като месеци наред предупреждаваше за влошаването на световната икономика.

Според Кийосаки ситуацията ще бъде резултат от фактори като нарастващите нива на фалити, безработица и бездомност, заяви той в туит на 28 януари.

Въпреки това Кийосаки вижда и положителна страна, като заяви, че навсякъде има изгодни сделки. Той предлага да се инвестира в злато, сребро и Биткойн (BTC). Според него това са активи, които могат да издържат на икономическата буря.

За съжаление сме в глобална рецесия. Почакайте. Сурово приземяване за света. Лоши новини, фалити, безработица, бездомност рязко нарастват. [Пенсиите са край]. Добри новини, изгодни сделки навсякъде, злато, сребро, Биткойн [са] БЕЗЦЕННИ.

През последните месеци Кийосаки предупреди, че рязкото покачване на инфлацията и лихвените проценти може да доведе до глобална рецесия. Той обвини паричната политика на Федералния резерв за икономическата ситуация и призова инвеститорите да се подготвят за последиците.

Авторът отдавна препоръчва да се инвестира в трите актива като предпазен механизъм.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво предстои за Биткойн? – Чарлз Едуардс


Кийосаки прогнозира, че Биткойн ще е единствената криптовалута, подкрепена от регулаторна яснота. Според него властите вероятно ще създадат неблагоприятни обстоятелства за другите дигитални активи, тъй като те ще бъдат класифирани като ценни книжа, докато Биткойн ще бъде стока.

Аз съм много развълнуван от Биткойн. Защо? Защото Биткойн е класифициран като стока, подобно на златото, среброто и петрола. Повечето крипто токени са класифицирани като ценни книжа и регулациите на Комисията по ценните книжа и фондовите борси ще смажат повечето от тях. Купувам повече BTC.

Освен това Кийосаки е убеден, че притежателите на благородни метали и Биткойн ще просперират, когато Федералният резерв, Министерството на финансите и Уолстрийт преминат към печатане на трилиони долари.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Халвингът на Биткойн разбива мита за намаляващата възвръщаемост

Неотдавнашна публикация в Twitter, в която се подчертава историческото представяне на цената на Биткойн след всяко халвинг събитие, предизвика интригуващи дискусии в крипто общността.

май 30, 2023 7:00 4 мин. четене

ChatGPT: Може ли Етериум да изпревари Биткойн?

Попитахме чатботът на OpenAI, ChatGPT дали е възможно един ден Етериум да надмине Биткойн като криптовалута номер едно.

май 29, 2023 17:30 2 мин. четене

Биткойн временно проби $28,000 след споразумението за дълга на САЩ

Биткойн за кратко проби над $28,000 след като Белия дом успя да се споразумее за предварителна сметка за дълга на САЩ.

май 29, 2023 14:00 1 мин. четене

Може ли Биткойн да се възроди през 2023 г.?

Биткойн, най-голямата криптовалута в света, се търгува в сравнително тесен диапазон около $26,250. През последните няколко седмици актива преживя тенденция на спад поради проблеми като спрени тегления и високи такси за транзакции.

май 29, 2023 10:45 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.