НАЧАЛО Биткойн

Биткойн е безпрецедентна революция, твърди Робърт Кийосаки

септември 15, 2022 10:27 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е безпрецедентна революция, твърди Робърт Кийосаки

Пазарът на криптовалути отново е в червено, като цената на Биткойн спадна до $20,300 в рамките на последните 24 часа. 

Авторът на книгата за лични финанси „Богат татко, беден татко“ Робърт Кийосаки обясни защо смята, че BTC ще бъде по-голям от всичко, виждано досега, в интервю за Мишел Макори от Kitco News, публикувано на 14 септември.

В друга своя книга, „Манифестът на капиталиста“, Кийосаки пише, че Биткойн революцията ще е като нищо друго.

Изяснявайки позицията си, той нарече Биткойн „одитор“, необходим като начин за одит на Фед, който той смята за марксистка организация, „защото е централна банка“, и за „отпор“

Както той смята: 

Младите хора, които идват днес, искат блокчейн, защото имаме нужда от одитор. (…) Да кажем, че играя срещу вас [в настолната игра Cashflow] и вие направите ход. Аз трябва да одитирам вашето изявление – това прави блокчейн.

Кийосаки и съпругата му създават настолната игра Cashflow през 1996 г. като интерактивен инструмент, създаден въз основа на уроците от „Богат татко, беден татко“.

През юни Кийосаки публикува туит, в който призова за тест на дъното на Биткойн при $1,100, заявявайки, че чака това дъно и че „ако се възстанови, ще купя още. Ако не го направи, ще изчакам губещите да „капитулират“, след което ще купя още“.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Макро средата се променя, предстои обрат на пазара – Р. Пал


В опита да изясни позицията си в интервюто, той каза:

Аз съм много оптимистично настроен и бичи настроен към блокчейн. Ако Биткойн падне до $1,000, ще подкарам камиона. Но ако отиде до $25,000, [няма да] купувам повече. Така че вие печелите, когато купувате, а не когато продавате.

Струва си да се спомене, че по-рано през юли Кийосаки предупреди хората да бъдат активни и да не „заравят главата си в пясъка“, като отбеляза, че милениалите са любители на незабавното удовлетворение и го намират при криптовалутите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Очертава се голямо движение за Биткойн (BTC)

Известен трейдър, който точно прогнозира спада от над 50% на Биткойн (BTC) през март, сега предупреждава, че предстоят нови дъна.

септември 30, 2022 14:23 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои

Председателят на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) Ростин Бенам заяви, че крипто индустрията има „огромна възможност“.

септември 30, 2022 8:10 1 мин. четене

Сенатор от САЩ: Биткойн (BTC) не може да бъде спрян

Сенаторът от Уайоминг, САЩ Синтия Лумис намекна, че Биткойн (BTC) може да реши съществуващите предизвикателства във финансовия сектор.

септември 29, 2022 9:59 1 мин. четене