НАЧАЛО Биткойн

Биткойн доминира всички класове активи със своята 150% годишна възвръщаемост

октомври 30, 2023 6:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн доминира всички класове активи със своята 150% годишна възвръщаемост

Майкъл Сейлър, основател на MicroStrategy заяви, че Биткойн (BTC) превъзхожда традиционните инвестиционни опции по отношение на ефективността.

Сейлър изтъкна изключителното представяне на Биткойн, като демонстрира кумулативната възвръщаемост, която е донесъл. Според споделените от Сейлър данни за общата възвръщаемост на всички класове активи, Биткойн е демонстрирал изключителен ръст от 1,120 785% от 2011 г. до 2023 г.

Това означава впечатляваща годишна възвръщаемост от 147.5 % – цифра, която привлича вниманието. В сравнение с това традиционните класове активи като американските Nasdaq 100 и U.S. Large Caps, макар и респектиращи сами по себе си, значително изостават, като Nasdaq 100 показва 613% увеличение от 2011 г. насам, а U.S. Large Caps – 315%.

Това, което се откроява в тези данни, е стабилността на Биткойн с течение на времето. Въпреки известната си волатилност и периодичните пазарни спадове, токенът последователно следва възходяща траектория. Тази устойчивост подчертава способността на криптовалутата да понася пазарни сътресения и да поддържа ръст на стойността в дългосрочен план.

Ключов аспект на тази дискусия са авоарите на MicroStrategy в Биткойн, които служат като осезаем пример за привлекателността на Биткойн като актив. Под ръководството на Майкъл Сейлър MicroStrategy предприе смели и изчислени стъпки в сферата на криптовалутите. Настоящото притежание на компанията на 158,245 BTC, оценени на приблизително $5.43 милиарда, е безспорно впечатляващо.

Навлизането на Сейлър в крипто сферата започна през август 2020 г., когато компанията му реши да преобразува своите държавни активи в Биткойн.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето кога може да започне новия “суперцикъл” на Биткойн

Настоящият подем на пазара на криптовалути привлече интереса на анализатори и ентусиасти като “Doctor Profit”, който задълбочено познава циклите на растеж на Биткойн (BTC).

декември 10, 2023 20:00 1 мин. четене

Алткойн, който скочи с близо 600%, може да направи сериозен пробив нагоре

Крипто аналитикът Али Мартинез сподели положителни възгледи за Solana (SOL) на фона на забележителното представяне на актива през тази година.

декември 10, 2023 19:00 1 мин. четене

Близо $1 милиард в Биткойн се насочи към борсите – какво да очакваме?

Биткойн демонстрира положителен ръст в цената си през изминалата седмица, като в рамките на седем дни се повиши с повече от 13%.

декември 10, 2023 7:00 1 мин. четене

Над 90% от всичките Биткойн токени вече са добити – колко остават?

Цялото предлагане на Биткойн, ограничено до 21 милиона токена, се добива постоянно от създаването му през 2009 г. насам, като след 14 години приблизително 93% от това общо предлагане, е добито.

декември 9, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.