НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Цената в период на консолидация – какво да очакваме?

ноември 6, 2023 11:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Цената в период на консолидация – какво да очакваме?

Биткойн (BTC) демонстрира забележителна устойчивост, поддържайки положителен търговски диапазон през уикенда, когато мнозина очакваха по-широка пазарна корекция.

Макар че в цената на Биткойн се забелязва волатилност, за което свидетелстват колебанията на графиките, устойчивото нарастване на обема на търговията, при който се наблюдава ръст, позиционира криптовалутата благоприятно за запазване на настоящото ѝ ниво и потенциално за проучване на нови ценови прагове.

Забележително е, че известен пазарен анализатор, познат като “CrediBULL Crypto” отбеляза, че цената на Биткойн устоя на спада до локалната точка на обезсилване при $34,600. Пазарните бикове изиграха решаваща роля за поддържането на този среден диапазон, улеснявайки консолидацията и впоследствие стимулирайки възходящото движение, всичко това в съответствие с предварително очертаната стратегия.

Като се има предвид настоящата положителна инерция на Биткойн в краткосрочен план, CrediBull Crypto изрази оптимизъм, че активът може да продължи да изпитва колебания, докато достигне психологически значимата граница от $40,000. В случай на такова събитие анализаторът смята, че нова траектория към нов исторически връх (ATH) може да е в непосредствена близост.

Анализаторът последователно поддържа положителна перспектива по отношение на траекторията на цената на Биткойн, като твърди, че тези, които очакват спад под границата от $30,000, може да се окажат изоставащи.

Както е посочено в приложената графика, ново локално ниво на обезсилване е определено на $34,737. Ако Биткойн докосне този праг, той вероятно ще послужи като стартова площадка за още по-амбициозни възходящи движения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Започва ли война сред общността на Биткойн?

Неотдавнашно разкритие на разработчик на Bitcoin Core предизвика вълнение в общността на Биткойн (BTC), намеквайки за потенциален вътрешен конфликт.

декември 7, 2023 21:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Европа променя мнението си за Биткойн? Нов документ описва потенциала на криптовалутата

Неотдавнашна публикация на Европейската централна банка (ЕЦБ) предизвика разговори в криптовалутната общност, предлагайки нова перспектива за влиянието на Биткойн върху световната икономика, особено в регионите с висока инфлация.

декември 7, 2023 15:00 3 мин. четене

Ето кога Биткойн може да достигне своя връх според пазарен експерт

Пазарният пейзаж, наблюдаван от опитния крипто аналитик Бенджамин Коуен, разкри интригуващи сигнали, които биха могли да повлияят на траекторията на Биткойн (BTC).

декември 7, 2023 12:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.