НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Ситуацията в Китай може да тласне актива до нови дъна

ноември 29, 2022 19:29 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Ситуацията в Китай може да тласне актива до нови дъна

Биковете на Биткойн (BTC) успяха да стабилизират цената на актива над $16,000, удължавайки консолидацията му около това ниво. 

Забележително е, че перспективите на Биткойн да се покачи бяха възпрепятствани от протестите срещу COVID ограниченията в Китай, което предизвика нови сътресения на пазара. 

Всъщност анализаторът на Kitco News Джим Уайкоф отбеляза, че мечките на Биткойн все още запазват краткосрочно техническо предимство, като активът гледа към възможna корекция под $16,000. 

Макар че биковете стабилизираха цените, след като те достигнаха двугодишно дъно миналата седмица, биковете са разочаровани, тъй като цената на Биткойн не отбеляза търсене на сигурно убежище на фона на гражданските размирици в Китай през уикенда. 

Мечките на Биткойн имат цялостно техническо предимство в краткосрочен план. Въпреки това неотдавнашните странични ценови действия са много леко положителни за биковете.

Забележително е, че Биткойн все още се сблъсква с последиците от срива на FTX върху общия пазар. Най-голямата криптовалута продължава да бъде затруднена от преобладаващите макроикономически фактори, като събитията, свързани с гражданските вълнения в Китай, представят мрачна перспектива пред пазарите.

Анализаторите прогнозират, че сътресенията в Китай могат да доведат до напрежение във веригата на доставките, което ще затрудни контрола върху инфлацията и лихвените проценти.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво да очакваме от Биткойн и големите инвеститори – Том Лий


Майкъл ван де Поуп сподели на 28 ноември, че Биткойн не е успял да пробие ключови зони. Той предупреди, че пазарът може да достигне нови дъна в зависимост от развитието на ситуацията в Китай.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Биткойн: Анализатор прогнозира продължение на бичия сценарий – ето защо

Криптостратегът Майкъл ван де Поуп смята, че Биткойн (BTC) е готов за значително движение нагоре, тъй като е пробил над критично ниво.

февруари 9, 2023 11:00 2 мин. четене

Големите инвеститори се насочват към Биткойн

CoinShares, мениджър на цифрови активи, съобщи, че институционалните инвеститори влагат пари в Биткойн (BTC) и други цифрови активи за четвърта поредна седмица.

февруари 9, 2023 7:00 1 мин. четене

Биткойн навлиза в бичи пазар, очаква се възход – CryptoQuant

Главният изпълнителен директор на CryptoQuant сподели мнението си за текущата траектория на Биткойн и е убеден, че водещата криптовалута е готова за голям пробив.

февруари 8, 2023 9:59 3 мин. четене

Биткойн: Ето какъв е най-лошия случай – Б. Коуен

Анализаторът Бенджамин Коуен определи целева цена за Биткойн (BTC) в случай на значителен срив на най-голямата криптовалута.

февруари 8, 2023 8:00 2 мин. четене