Home

Биткойн (BTC): Ситуацията в Китай може да тласне актива до нови дъна

29.11.2022 19:29 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Ситуацията в Китай може да тласне актива до нови дъна

Биковете на Биткойн (BTC) успяха да стабилизират цената на актива над $16,000, удължавайки консолидацията му около това ниво. 

Забележително е, че перспективите на Биткойн да се покачи бяха възпрепятствани от протестите срещу COVID ограниченията в Китай, което предизвика нови сътресения на пазара. 

Всъщност анализаторът на Kitco News Джим Уайкоф отбеляза, че мечките на Биткойн все още запазват краткосрочно техническо предимство, като активът гледа към възможna корекция под $16,000. 

Макар че биковете стабилизираха цените, след като те достигнаха двугодишно дъно миналата седмица, биковете са разочаровани, тъй като цената на Биткойн не отбеляза търсене на сигурно убежище на фона на гражданските размирици в Китай през уикенда. 

Мечките на Биткойн имат цялостно техническо предимство в краткосрочен план. Въпреки това неотдавнашните странични ценови действия са много леко положителни за биковете.

Забележително е, че Биткойн все още се сблъсква с последиците от срива на FTX върху общия пазар. Най-голямата криптовалута продължава да бъде затруднена от преобладаващите макроикономически фактори, като събитията, свързани с гражданските вълнения в Китай, представят мрачна перспектива пред пазарите.

Анализаторите прогнозират, че сътресенията в Китай могат да доведат до напрежение във веригата на доставките, което ще затрудни контрола върху инфлацията и лихвените проценти.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Какво да очакваме от Биткойн и големите инвеститори – Том Лий


Майкъл ван де Поуп сподели на 28 ноември, че Биткойн не е успял да пробие ключови зони. Той предупреди, че пазарът може да достигне нови дъна в зависимост от развитието на ситуацията в Китай.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн притежанията на Tesla остават непроменени след последния отчет за приходите

Наскоро компанията за електроавтомобили, създадена от Илон Мъск, подаде отчетите си за второто тримесечие на 2024 г.

23.07.2024 23:16 1мин. четене

Swan Bitcoin прекратява дейностите си по добив на Биткойн

Swan Bitcoin, компания за финансови услуги, специализирана в сектора на Биткойн, обяви, че прекратява своята майнинг дейност и отлага плановете си за първично публично предлагане (IPO).

23.07.2024 17:00 1мин. четене

Проучване: Кой всъщност притежава Биткойн в Америка?

Неотдавнашно проучване на Института „Накамото“ разкри изненадващи данни за демографските характеристики на притежателите на Биткойн (BTC) в Съединените щати, като оспори общите предположения за типичния инвеститор в криптовалута.

23.07.2024 15:30 2мин. четене

Биткойн ще избухне, ако Тръмп спечели – Робърт Кийосаки

Милиардерът инвеститор Робърт Кийосаки отново се застъпи за Биткойн, предполагайки, че евентуалното управление на Тръмп може значително да повиши стойността му.

23.07.2024 14:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.