НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Бичи перспективи за цената – свърши ли мечия пазар?

май 3, 2023 20:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Бичи перспективи за цената – свърши ли мечия пазар?

От началото на май стойността на Биткойн се колебае около $28,500, тъй като инвеститорите проявяват предпазливост в очакване на заседанието на Федералния комитет по операциите на открития пазар (FOMC) на 3 май.

Смята се, че крипто пазарът може да бъде повлиян в зависимост от индикациите за бъдещата парична политика от срещата.

Въпреки че някои анализатори виждат признаци, че мечият крипто пазар може би приключва, като например “супер бичия модел”, който, известният анализатор, познат като “Trader Tardigrade”, е идентифицирал в ценовата графика на Биткойн.

Моделът на нарастващ клин се използва за идентифициране на потенциални обръщания на тренда, а Биткойн проби над горната трендлиния и хоризонталното ниво на съпротива, което може да е положителен сигнал за крипто пазара.

Напоследък Биткойн имаше смесени ценови действия, като миналия месец надхвърли $30,000 за първи път от юни 2022 г. насам, но след това загуби приблизително 5% от стойността си, тъй като пазарите се подготвят за поредното увеличение на лихвения процент с 25 базисни пункта на 3 май.

Инвеститорите обаче смятат, че това може да е последното повишение на лихвите от страна на Фед за момента, което може да подкрепи бичите прогнози за BTC.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Как обезценяването на долара ще повлияе на криптовалутите?


Към момента на писане на статията цената на Биткойн е около $28,300, което е с около 1.2% повече през последните 24 часа.

Алгоритъмът за машинно обучение на PricePredictions предполага, че BTC може да се понижи още повече до края на май, като завърши месеца на ниво от $28,265, което представлява спад от 1.24% спрямо текущите ценови нива.

И накрая, на 1 май Биткойн постави нов рекорд с 682,280 дневни транзакции, което показва нарастващо приемане и използване на криптовалутата, което може да допринесе за нейната дългосрочна стойност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Може ли Биткойн да достигне $1,000,000 до 2025 г.?

Биткойн ентусиастите често правят оптимистични прогнози за бъдещата стойност на любимата си криптовалута. След неотдавнашния мини-бичи полет се спекулира, че Биткойн, най-голямата дигитална монета в света, потенциално може да достигне цена от $1 милиона до 2025 г.

юни 2, 2023 7:00 2 мин. четене

Изкуственият интелект предсказва прогреса на Биткойн за 2023 – Кога е следващият бичи пазар?

Изкуственият интелект (AI) представлява нова граница в областта на криптовалутните инвестиции, и много се очаква от неговата способност да предсказва трендовете на пазара на Биткойн.

юни 1, 2023 19:33 5 мин. четене

AI и Биткойн: Как може изкуственият интелект да повлияе на крипто

AI предизвика сериозно вълнение с потенциала си за експоненциален растеж и си струва да се проучи влиянието му върху различни области, включително върху Биткойн.

юни 1, 2023 8:00 2 мин. четене

Цената на Биткойн падна до $23,000 в Австралия

Във вторник австралийското подразделение на Binance, най-голямата борса за криптовалути в света, отбеляза 20% разлика в цената на Биткойн в сравнение с други борси. Това показва, че клиентите са побързали да ликвидират позициите си.

май 31, 2023 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.