НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Анализатор сподели предупреждение за BTC

март 8, 2023 19:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Анализатор сподели предупреждение за BTC

Джъстин Бенет, популярен крипто анализатор, наскоро предупреди, че мечките може да имат надмощие, докато Биткойн се търгува под ключова съпротива.

В нова блог публикация Бенет обясни, че бъдещата посока на BTC до голяма степен зависи от това дали ще успее да си възвърне ключовото ниво на съпротива при $23,130.

Бенет подчерта, че това ценово ниво е било ключова зона за актива през тази година, тъй като обхваща затварянето през януари, отварянето и затварянето през февруари и отварянето през март. Според анализатора тези ключови събития правят $23,130 изключително важно ниво за Биткойн като препоръча на трейдърите да проявяват предпазливост.

bitcoin

Тъй като в момента Биткойн се търгува под това критично ценово ниво, Бенет смята, че биковете на BTC могат да разчитат на няколко ключови зони на подкрепа. Ако Биткойн пробие $23,130, анализаторът каза, че нищо не пречи на кралят на криптовалутите да стигне чак до $25,200. Въпреки това, Бенет предупреди, че шортването на BTC, докато е над януарската тренд линия от $22,000, не е препоръчително.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Криптовалутите са на прага на бичи пазар, според Ерик Питърс


Според анализатора, дневно затваряне под $22,000 ще отвори възможността за спад до подкрепата от $21,500 и зоната на ликвидност при $20,800. Въпреки това, ако BTC пробие пула на ликвидност при $20,800, няма много неща, които да спрат повторното тестване на подкрепата от $20,000.

BTC

Анализът на Бенет подчертава решаващата роля на нивата на съпротива и подкрепа на пазара на Биткойн. Неговите предупреждения показват колко е важно да се обръща внимание на критичните нива, за да се вземат информирани решения за покупка или продажба на дигитални активи.

Като опитен анализатор прозренията на Бенет се ползват с голямо уважение в крипто общността. Те могат да окажат значително въздействие върху бъдещата посока на пазара.

В допълнение към техническия анализ, крипто търговците следят макроикономическите тенденции, които могат да повлияят на пазара. Например, ако щатският долар и лихвените проценти започнат да намаляват, Биткойн може да набере инерция и да пробие нивото от $25,000.

Това показва, че множество фактори могат да повлияят на посоката на криптопазара и търговците трябва да останат бдителни и добре информирани, за да вземат адекватни решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Цените на Биткойн и Етериум се понижиха след иск на CFTC срещу Binance

В понеделник Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) заведе дело срещу Binance, водещата борса за криптовалути по отношение на обема на търговията, както и срещу нейния главен изпълнителен директор Чанпенг Джао.

март 27, 2023 20:40 2 мин. четене

MicroStrategy с поредната покупка на Биткойн в размер на $150 милиона

Дори в този период на икономическа несигурност гигантът в областта на бизнес разузнаването MicroStrategy продължава да трупа Биткойн.

март 27, 2023 17:00 2 мин. четене

Биткойн: Анализатор споделя предупреждение за корекция

Никълъс Мертен, водещ на DataDash, популярен канал за криптовалути в YouTube, прогнозира, че Биткойн (BTC) няма да види възход, дори ако Федералният резерв отново включи печатниците за пари.

март 27, 2023 9:00 3 мин. четене

Добивът на Биткойн става все по-доходоносен – каква е причината?

От началото на годината хашрейтът на Биткойн непрекъснато се увеличава, а през последните 48 часа достигна нов връх от 400 EH/s.

март 26, 2023 19:00 2 мин. четене