НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Анализатор, предвидил дъното, сподели предупреждение

февруари 25, 2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Анализатор, предвидил дъното, сподели предупреждение

Трейдър, който отвори лонг в Биткойн, когато той достигна дъното си през ноември 2022 г., наскоро разкри, че е продал около 50% от своя BTC.

Той обсъжда причините за решението си, включително техническия анализ и външните пазарни фактори.

Според ДонАлт (DonAlt) една от причините да намали дела си в Биткойн се дължи на техническия анализ, който предполага, че водещата криптовалута ще се насочи надолу.

Той обясни, че когато няколко времеви рамки се намират на съпротива, като например при месечното и седмичното затваряне на BTC, има вероятност и месецът да затвори на червено, което означава, че съпротивата се е задържала.

Той също така отбеляза, че има възможност Биткойн да достигне $19,000, тъй като това е най-добрата налична месечна подкрепа и това би завършило обратен модел на глава и рамене.

Освен това ДонАлт каза, че възстановяването на индекса S&P 500 също е повлияло на решението му. Той твърди, че тази слабост ще се разпространи и на други пазари, включително и при криптовалутите. Той е очаквал, че S&P ще се оттегли значително и това се е случило, което е довело до “наистина ужасна седмица”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на този алткойн скочи с близо 15,000%


Освен това ДонАлт посочи като основание за решението си ралито на “меме акции” като Tesla и GameStop. Той отбеляза, че Tesla “скочи от $100 до $200 в съпротива”, което може да означава, че сме свидетели на малко отдръпване от рискови активи.

Трейдърът смята, че ако цената на Tesla се понижи, това може да се пренесе на традиционните пазари, както и при крипто активите. Според него множество индикатори намекват, че може да получим известен насрещен вятър. За първи път от дъното насам перспективите пред Биткойн не изглеждат добри, когато той ги разглежда на всички времеви рамки.

Като цяло решението на ДонАлт да продаде около 50% от дела си в Биткойн се основава на технически анализ и външни пазарни фактори. Той остава предпазлив по отношение на бъдещето на актива в краткосрочен план. Въпреки това той все още е оптимист за криптовалутата в дългосрочен план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

САЩ ще се опита да прекъсне достъпа до Биткойн в условията на банкова криза

Бившият главен технологичен директор на Coinbase, Баладжи Сринивасан направи серия от смели прогнози за бъдещето на Биткойн (BTC) и финансовата система на САЩ.

март 25, 2023 15:00 2 мин. четене

Биткойн: Цена и пазарни условия – какво следва?

В петък цените на криптовалутите отбелязаха спад, тъй като инвеститорите бяха загрижени за силата на глобалната банкова система и паричната политика на САЩ.

март 25, 2023 10:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Биткойн: Експлозивен ръст покрай промените в политиката на Фед – А. Хейс

Артър Хейс, съосновател на BitMEX и ветеран в крипто индустрията, прогнозира експлозивно рали, което ще доведе до достигане на изключителни стойности на Биткойн (BTC).

март 25, 2023 8:00 3 мин. четене