Home

Цената на този алткойн скочи с близо 15,000%

24.02.2023 16:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената на този алткойн скочи с близо 15,000%

На 23 февруари GameFi платформ завърши разделянето на токените си в съотношение 1:100, за да увеличи максималното им предлагане.

Сплитът (разделяне) на токени се извършва, за да се увеличи общото предлагане на даден токен чрез фракциониране на актива. В случая на въпросната криптовалута – BinaryX (BNX) – сплитът на токени е извършен в съотношение 1:100 – което означава, че 1 стар BNX ще бъде обменен за 100 нови.

Преди разделянето на токена максималното предлагане на BNX беше ограничено до 21 милиона, а пазарната му капитализация беше приблизително $386 милиона.

След разделянето на токена на 23 февруари максималното предлагане на BNX се увеличи до $2.1 милиарда, а предлагането в обращение е 2.8 милиона токена.

Според екипа на BinaryX разделянето на токена ще спомогне на икономическия модел на BNX и ще увеличи приемането на токена от новите потребители.

Предвид ценовите отклонения централизираните борси като Binance прекратиха предлагането на стария BNX, но позволяват търговията с новия токен.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Завръщаме ли се към възход? – трейдър дава прогноза


Ценово действие на стария и новия BNX

Интересното и странното в случая е, че дни преди сплита на актива старият BNX токен се търгуваше на цена от около $179. Между 22 и 23 февруари актива се търгуваше предимно в диапазон. След разделянето старият токен спадна до около $1.18, след което обаче бързо скочи до около $177, което представлява ръст от 14,900%. Към момента на публикуване цената на монетата все още е около $177.

Междувременно млако след сплита, новият BNX токен се търгуваше на най-високата стойност от $1.46, а към момента на писане на статията той се е повишил още повече и се търгува за около $1.78.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Големият ъпгрейд на Cardano: Chang хард форкът може да изстреля цената на ADA

Cardano се подготвя за трансформиращ ъпгрейд с предстоящия Chang хард форк, който обещава да окаже значително влияние върху ADA токена и неговата общност.

26.07.2024 21:30 1мин. четене

BlackRock се съмнява в търсенето на Solana ETF въпреки одобрението на Етериум

Одобрението на Комисията по ценните книжа и борсите (SEC) за спот Етериум ETF предизвика интерес към бъдещи крипто ETF, като някои очакват, че следващият може да бъде Solana ETF.

26.07.2024 21:00 1мин. четене

Крипто китовете инвестират усилено в алткойни въпреки последните спадове

През тази седмица големите крипто инвеститори придобиват алткойни, въпреки че тези активи се представят по-слабо в сравнение с предходната седмица. Тази тенденция показва силна вяра в техния краткосрочен потенциал.

26.07.2024 20:30 2мин. четене

Стартa на Етериум ETF предизвика спад в цената, но подготвя сцената за евентуално рали

Стартирането на Етериум ETF доведе до нов натиск за продажба на криптовалутата, потенциално свързан със значителните дялове на Grayscale в ETH, които бяха придобити на по-ниски цени.

26.07.2024 20:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.