Home

Биткойн: “Предстои финален скок”, твърди исторически точен анализатор

02.02.2023 7:01 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: “Предстои финален скок”, твърди исторически точен анализатор

Крипто стратег, който успешно предвиди дъното за Биткойн (BTC) през 2018, смята, че крипто кралят все още има място за възход.

Подвизаващият се под псевдонима “Smart Contracter” каза в Twitter, че най-голямата криптовалута може би прави същия модел като през второто тримесечие на 2019 г., когато BTC се покачи от $4,000 до около $14,000 за няколко месеца.

Според Smart Contracter Биткойн преминава през корективна вълна, която може да доведе до рали на BTC към неговата цел.

Да, разбрах, че е в ход четвърта вълна от разширената трета вълна.

btc

Анализаторът разгледа и Етериум

Криптостратегът е бичи настроен и към Етериум (ETH). Той смята, че водещият протокол за смарт договори изглежда готов да излезе от симетричния триъгълник.

Имаше 17-дневен обхват на ETH, който се свиваше и не успя да направи някакво голямо по-ниско дъно.

Съществува съвсем реален шанс това да е повторно натрупване. Въпреки това през следващите няколко дни предстоят някои огромни катализатори, така че вероятно ще трябва да държите пръста си на пулса.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: По-малък алткойн скочи с над 160% след обявление


Теорията на вълните на Елиът

Smart Contracter прави прогнози, като използва теорията на вълните на Елиът.

Теорията за вълните на Елиът е метод за технически анализ, използван за прогнозиране на тенденциите на пазара и движението на цените. Тя е разработена от Ралф Нелсън Елиът в края на 20-те години на 20-ти век и се основава на идеята, че движенията на пазарте не са случайни. Вместо това се постулира, че те следват повтарящ се модел от пет вълни в посока на тенденцията и три вълни, противоположни на нея.

Според теорията тези модели се влияят от колективната психология на пазарните участници и могат да се използват за идентифициране на точките за влизане и излизане от пазара. Въпреки това теорията на вълните на Елиът е субективен и противоречив метод, като някои пазарни участници я намират за полезна, докато други я смятат за ненадеждна.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Милиардер счита, че Доналд Тръмп е най-добрият избор за Биткойн потребителите

Все повече финансови експерти, анализатори и изпълнителни директори на технологични компании смятат, че потенциалният втори мандат на Доналд Тръмп е правилният път за Биткойн и криптовалутите като цяло.

18.07.2024 9:00 1мин. четене

Биткойн: Оптимистична прогноза за втората половина на 2024 г.

В неотдавнашна актуализация Майкъл ван де Поуп, известен крипто анализатор, сподели оптимистичната си прогноза за представянето на Биткойн през втората половина на 2024 г.

18.07.2024 8:00 1мин. четене

Бомбастична прогноза за цената на Етериум след старта на търговията с ETF

Мат Хоуган, главен инвестиционен директор в Bitwise Asset Management, прогнозира, че цената на Етериум може да се покачи след старта на Етериум ETF.

17.07.2024 22:00 2мин. четене

Биткойн е готов за трети параболичен скок през настоящия цикъл според експерт

Известният крипто стратег Кевин Свенсън подчерта, че Биткойн (BTC) може да навлезе в третата си параболична фаза в рамките на настоящия пазарен цикъл, като направи сравнение с историческото му представяне през 2017 г.

17.07.2024 18:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.