НАЧАЛО Блокчейн

Binance временно ще спре депозитите и тегленията на Етериум – ето кога

28.05.2024 18:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance временно ще спре депозитите и тегленията на Етериум – ето кога

Binance наскоро разкри плановете си за кратка пауза в депозитите и тегленията в мрежата на Етериум.

Временното спиране, планирано за 29 май, е период на рутинна поддръжка. С продължителност около два часа, този път паузата е планирана да започне на 29 май в 10:00 сутринта (българско време). В този период потребителите няма да могат да депозират или теглят Етериум и неговите различни ERC20 токени.

В изявлението на Binance се казва още, че след връщането на мрежата към нормална работа, всички токени, базирани в мрежата Етериум, отново ще бъдат достъпни за тегления и депозити.

Освен това Binance гарантира на потребителите, че техните активи ще останат защитени през цялото време на процеса на поддръжка.

Във време, когато Етериум бележи невероятен подем, такава поддръжка е очаквана. Според данни на IntoTheBlock, Етериум е регистрирал най-високите си нетни депозити от януари насам, като в събота са депозирани 140,660 ETH.

Всичко това се случва в момент, в който се случи нещо дългоочаквано, а именно одобрението на спот Етериум ETF от страна на SEC, сигнализиращо за значителен напредък към институционализиране на крипто индустрията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

ИЗВЪНРЕДНО: Стана ясна датата за одобрение на спот Етериум ETF според анализатор на Bloomberg

След известно време на чакане, датата за окончателното одобрение на заявленията за спот Етериум ETF предполагаемо стана ясна.

15.06.2024 0:37 1 мин. четене

Ето защо може да очакваме крипто пазарите да продължат бичата тенденция

Светът на криптовалутите показа признаци на възстановяване след жестоката крипто зима. Много дигитални валути достигнаха или се доближават до рекордно високи нива, което показва обещаващите им бъдещи перспективи.

14.06.2024 21:30 2 мин. четене

Ще успее ли цената на Toncoin да продължи възходящата си тенденция?

TON се оказа най-добре представящата се криптовалута миналата седмица в сравнение с други валути, които не успяха да постигнат значителни печалби.

14.06.2024 20:30 2 мин. четене

Хард форкът на Cardano наближава – $681 милиона може да бъдат разпределени на общността

Общността на Cardano (ADA) е на прага да наследи ADA токени на стойност приблизително $681 милиона, благодарение на предстоящия хард форк „Chang“.

14.06.2024 18:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.