НАЧАЛО Блокчейн

Binance с важно съобщение за потребителите на BNB Beacon Chain

15.05.2024 22:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance с важно съобщение за потребителите на BNB Beacon Chain

Binance разкри планове за постепенно премахване на BNB Beacon Chain (BEP2), като процесът на преход трябва да започне днес, 15 май.

Този ход, обявен по-рано от екипа на проекта през януари 2024 г., ще доведе до мигриране на активи от BNB Beacon Chain (BEP2) към BNB Smart Chain (BSC) през следващите няколко седмици, като завършването е планирано за юни 2024 г.

За да улесни прехода, Binance спря обработката на заявки за депозит за всички токени BEP2 (с изключение на токени, обвързани с Binance BEP2) на 15 май 2024 г., в 15:00 ч. (българско време).

Потребителите се съветват да депозират обвързани с Binance BEP2 токени в своите акаунти в Binance преди залеза на мрежата през юни 2024 г., за да избегнат потенциални загуби.

Полагат се усилия за обвързване на всички BEP2 и BEP8 активи към BNB Smart Chain (BSC), което позволява теглене между веригите.

Потребителите обаче, които не успеят да свържат своите BEP2 токени към мрежата BEP20 преди крайния срок, може да рискуват да загубят достъп до своите активи.

За да подпомогне извличането на активи, през юни ще бъде пуснато приложение за мигриране на CLI токен, което ще бележи решаващ крайъгълен камък в процеса на прехода.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Крипто проект влиза в ново партньорство с Google Cloud

Фондацията Fantom влезе в стратегически съюз с Google Cloud, за да насърчи растежа на децентрализирани приложения (dApps) на своята платформа.

29.05.2024 14:30 1 мин. четене

Binance временно ще спре депозитите и тегленията на Етериум – ето кога

Binance наскоро разкри плановете си за кратка пауза в депозитите и тегленията в мрежата на Етериум.

28.05.2024 18:30 1 мин. четене

Ето кои са най-разработваните криптовалути в блокчейна BNB Chain

Компания за блокчейн анализи Santiment, публикува информация за алткойните, които привличат голям интерес от страна на разработчиците в BNB Chain – блокчейн мрежата на Binance.

27.05.2024 13:36 1 мин. четене

Terra Luna Classic се насочва към следващата си голяма актуализация

Genuine Labs, екипът за разработка зад Terra Luna Classic, представи предложение за надграждане v3.0.1, което включва значителни актуализации като SDK 47.

27.05.2024 12:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.