НАЧАЛО Блокчейн

Binance стартира нова оракулна услуга на BNB Chain

октомври 27, 2022 13:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance стартира нова оракулна услуга на BNB Chain

От крипто борсата Binance споделиха, че ще стартират оракулни услуги в стремежа си да стимулират екосистемата на BNB Chain и по-широкото пространство на дигитални активи.

Оракулите предоставят на смарт договорите канал за получаване на данни като актуализации на цените от външни източници в реално време, така че те да могат да изпълняват правилно своите функции.

Binance вижда огромни възможности в областта на блокчейн оракулите и вярва, че приносът към този сектор ще позволи на екосистемата на BNB блокчейна и по-голямото пространство на дигитални активи да се развие.

Въпреки че не се споменават конкретни криптовалути, Binance казват, че техния оракул ще поддържа индексни цени за най-популярните дигитални активи.

Според информацията оракулът на Binance ще бъде изключително сигурен и достъпен за използване по всяко време. От крипто борсата казват, че оракулът ще използва собствена TSS (Threshold Signature Scheme), за да проверява непрекъснато автентичността на подадените данни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) проби $20,000 – какво може да предстои?


Оракулът на Binance е адаптиран към нуждите на най-надеждните и точни данни и ще внесе сигурност, надеждност и ефективност в сектора на инфраструктурните услуги на BNB блокчейна. Стартирайки през октомври 2022, услугата ще даде възможност на смарт договорите да се свързват с проверени източници на данни като гарантира, че данните са постоянно правилни, надеждни и актуални.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Блокчейн Новини

Aave ще пусне третата версия на протокола си на Етериум

Платформата за DeFi кредитиране Aave е на път да пусне третата версия на своя протокол в Етериум след успешно DAO гласуване.

януари 27, 2023 13:24 2 мин. четене

Cardano: Чарлз Хоскинсън коментира прекъсването в мрежата

Притесненията на крипто общността в последно време са доста основателни на фона на повечето неприятни ситуации в пространството, случили се в последната година.

януари 26, 2023 19:00 2 мин. четене

Общността на Uniswap иска протокола да мине от блокчейна на Етериум към този на BNB

80% от притежателите на Uniswap (UNI) гласуваха в подкрепа на внедряването на v3 на протокола Uniswap във веригата на BNB.

януари 25, 2023 14:01 2 мин. четене

Етериум може да вкара функция за „скрити“ транзакции в мрежата

Съоснователят на Етериум Виталик Бутерин предложи „скрита адресна система“ за подобряване на поверителността на транзакциите в блокчейна на Етериум.

януари 24, 2023 10:06 2 мин. четене