Home

Binance стартира нова оракулна услуга на BNB Chain

27.10.2022 13:45 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance стартира нова оракулна услуга на BNB Chain

От крипто борсата Binance споделиха, че ще стартират оракулни услуги в стремежа си да стимулират екосистемата на BNB Chain и по-широкото пространство на дигитални активи.

Оракулите предоставят на смарт договорите канал за получаване на данни като актуализации на цените от външни източници в реално време, така че те да могат да изпълняват правилно своите функции.

Binance вижда огромни възможности в областта на блокчейн оракулите и вярва, че приносът към този сектор ще позволи на екосистемата на BNB блокчейна и по-голямото пространство на дигитални активи да се развие.

Въпреки че не се споменават конкретни криптовалути, Binance казват, че техния оракул ще поддържа индексни цени за най-популярните дигитални активи.

Според информацията оракулът на Binance ще бъде изключително сигурен и достъпен за използване по всяко време. От крипто борсата казват, че оракулът ще използва собствена TSS (Threshold Signature Scheme), за да проверява непрекъснато автентичността на подадените данни.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC) проби $20,000 – какво може да предстои?


Оракулът на Binance е адаптиран към нуждите на най-надеждните и точни данни и ще внесе сигурност, надеждност и ефективност в сектора на инфраструктурните услуги на BNB блокчейна. Стартирайки през октомври 2022, услугата ще даде възможност на смарт договорите да се свързват с проверени източници на данни като гарантира, че данните са постоянно правилни, надеждни и актуални.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Топ инвестиционна компания стартира частен кредитен фонд на Solana

Стартъп, специализиран в областта на финансовата токенизация, възнамерява да въведе няколко блокчейн-базирани фонда в Solana мрежата.

23.07.2024 16:30 1мин. четене

Ripple се стреми да бъде лидер във финтех инфраструктурата

Президентът на Ripple очерта амбициозната цел на компанията да се превърне във водещ доставчик на инфраструктура за дигитални активи за финансовия сектор.

23.07.2024 6:00 1мин. четене

Техническият директор на Ripple разкри информация за ъпдейта на XRP Ledger

Главният технически директор на Ripple Дейвид Шварц наскоро изтъкна едно важно напомняне от RippleX за всички оператори на XRP Ledger възли: обновяването до най-новата версия на rippled е от решаващо значение за целостта на услугата.

19.07.2024 22:30 2мин. четене

Ето кога мрежата на Polygon ще спре да използва MATIC

На 18 юли мрежата Polygon обяви плановете си да актуализира своя роден токен MATIC до криптовалута, наречена POL, като преходът ще се осъществи на 4 септември.

18.07.2024 16:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.