НАЧАЛО Други

Binance си партнира с Mastercard за пускането на карта в Бразилия

януари 31, 2023 21:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance си партнира с Mastercard за пускането на карта в Бразилия

Крипто гигантът Binance се обедини с Mastercard, за да пусне Binance Card в Бразилия.

В скорошно обявление най-голямата криптоборса в света заяви, че се ангажира да развива връзката между традиционните финансови услуги и крипто.

Binance Card е част от продължаващите ни усилия към развитие на връзката между съществуващите финансови услуги и разрастващата се крипто екосистема. Картата е във фазата на бета-стартиране в Бразилия и ще бъде широко достъпна през следващите седмици.

Борсата сподели, че Бразилия е един от 10-те най-големи пазара за бизнеса ѝ. Миналата година картата бе пусната в Аржентина.

Според съобщението всеки бразилски потребител на Binance с валиден национален документ за самоличност ще може да използва картата и да я управлява чрез приложението на борсата.

Картата Binance, издадена от Dock, ще позволи на всички нови и съществуващи потребители на Binance в Бразилия с валиден национален документ за самоличност да правят покупки и да плащат сметки с криптовалути, включително Биткойн и BNB, в над 90 милиона търговски обекта на Mastercard по света…

Споменава се, че потребителите ще могат да правят “безпроблемни” транзакции, при които техните криптовалути се конвертират във фиатни в реално време в момента на покупката.

Тези транзацкии включват до 8% кешбек в криптовалута при допустими покупки и нулеви такси при теглене от банкомат.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Binance блокира клиентски сметки свързани с Bitzlato


Освен това в съобщението се изброяват 14 различни валути, които потребителите на карти могат да използват с Binance Card за плащания:

Притежателите на Binance Card в Бразилия ще могат да плащат с 14 различни валути, включително бразилски реал, BNB, BUSD, USDT, BTC, ETH, SANTOS, ADA, DOT, SOL, SHIB, XRP, MATIC и LINK.

Гилерме Назар, генерален мениджър на Binance за Бразилия, каза в съобщението:

Бразилия е изключително важен пазар за Binance и ние ще продължим да инвестираме в нови услуги за местните потребители, както и да допринасяме за развитието на блокчейн и крипто екосистемата в страната.

Плащанията [са] един от първите и най-очевидни случаи на използване на криптовалутите, но приемането им има още много да расте. Вярваме, че Binance Card е значителна стъпка в насърчаването на по-широкото използване на крипто и глобалното приемане, а отвореността на бразилците към иновациите прави страната чудесен пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как да изкарвате пари с ChatGPT

В тази статия ще видите пет начина, по които можете да използвате ChatGPT, за да печелите пари, като например създаване на съдържание, проектиране на инструменти с изкуствен интелект и др.

май 30, 2023 8:00 4 мин. четене

БРИКС: Саудитска Арабия иска да финансира алианса

Според информацията Новата банка за развитие (NDB), известна още като “банката на БРИКС”, в момента обсъжда потенциалното си партньорство със Саудитска Арабия.

май 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Ето на какво се дължи ускорената дедоларизация според Лин Олдън

Макроикономическият експерт Лин Олдън идентифицира два важни фактора, които подхранват вълната на дедоларизация.

май 29, 2023 19:00 2 мин. четене

САЩ постигат споразумение за лимита на дълга

Президентът Байдън и Кевин Маккарти, председателят на Народното събрание, постигнаха предварително споразумение относно лимита на дълга и правителствените разходи.

май 29, 2023 15:12 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.