Home

Binance разкри поредната си инвестиция за развитието на блокчейн

12.06.2024 9:30 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance разкри поредната си инвестиция за развитието на блокчейн

Подразделението за рисков капитал на най-голямата крипто борса в света, Binance Labs, напредва с интегрирането на технологията за изкуствен интелект (AI) с блокчейн в най-новата си инвестиция.

В скорошно съобщение Binance Labs разкри своята инвестиция в Zircuit, нова мрежа от втори слой. L2 инфраструктурата на Zircuit съчетава технология за rollups с доказателства с нулево знание, за да достави бързи, евтини и съвместими с Етериум виртуална машина (EVM) транзакции.

Мартин Дерка (съосновател на Zircuit) отбеляза, че архитектурата на тази мрежа е проектирана да подобри ефективността, като същевременно намали оперативните разходи.

Съобщението също така споменава програмата „Build to Earn“, която събра повече от 1,100 приложения от разработчици и осигури ключови партньори, чиито продукти ще бъдат пуснати със стейкнати активи на стойност над $3.5 милиарда, след като бъде пусната на живо след няколко месеца.

Според него те са създали Zircuit след провеждане на разширено мащабиране, както и проучване на сигурността, необходимо за всяка такава мрежа. Той добави, че тези подобрения се основават на силна техническа основа, целяща да направи Етериум защитен за над един милиард нови потребители.

„Binance Labs вярва в подкрепата на проекти, които стимулират Web3 иновациите и напредват в блокчейн индустрията“, каза И Хъ (съосновател в Binance; ръководител на Binance Labs).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Binance Labs ръководи инвестиции в платформа за блокчейн гейминг

Подразделението за рисков капитал на най-голямата крипто борса в света по обем на търговията е начело на инвестиция в нов гейминг токен.

24.07.2024 13:30 1мин. четене

Toyota проучва как да интегрира блокчейнa на Етериум

Toyota, големият японски производител на автомобили, обмисля интегрирането на Етериум блокчейн технологията в своите автомобили, както е посочено в скорошна актуализация от Toyota Blockchain Lab.

24.07.2024 11:30 1мин. четене

Топ инвестиционна компания стартира частен кредитен фонд на Solana

Стартъп, специализиран в областта на финансовата токенизация, възнамерява да въведе няколко блокчейн-базирани фонда в Solana мрежата.

23.07.2024 16:30 1мин. четене

Ripple се стреми да бъде лидер във финтех инфраструктурата

Президентът на Ripple очерта амбициозната цел на компанията да се превърне във водещ доставчик на инфраструктура за дигитални активи за финансовия сектор.

23.07.2024 6:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.