НАЧАЛО Алткойни

Binance добавя три нови алткойн двойки за търговия

11.06.2024 23:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance добавя три нови алткойн двойки за търговия

За да разшири възможностите за инвестиране, Binance въведе нови фючърсни договори - USDⓈ-M за copy търговия на платформата си.

Изброените по-долу контракти са на разположение на инвеститорите считано от 12:00 ч. на 11.06.2024

  • BBUSDT
  • ONDOUSDT
  • TNSRUSDT

Функцията copy трейдинг за търговия с фючърси на Binance позволява на потребителите да копират стратегиите на опитни трейдъри в реално време. Това помага на начинаещите, като им позволява автоматично да копират сделки от портфейла на избрания професионалист.

При задаване на инвестиционните си суми, лицата са сигурни, че те ще бъдат извършени въз основа на тактиките на най-добрите трейдъри. Причината, поради която са включени тези допълнителни договори, е да се предложат повече алтернативи за диверсифициране на портфейла и съответно за подобряване на стратегиите.

Copy търговията с фючърси на Binance служи като средство, чрез което начинаещите трейдъри могат да се запознаят с тънкостите на крипто търговията. Това се постига, като се следи какво правят опитните експерти, което им помага да придобият необходимите умения и знания в този процес.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Топ банката на Сингапур планира да управлява $370 милиарда до 2 години

DBS Group, която е най-голямата банка в Югоизточна Азия, се стреми към това да управлява 500 милиарда сингапурски долара ($369.7 милиарда) до 2026 г.

13.06.2024 14:00 1 мин. четене

Уорън Бъфет е изпуснал $4.5 милиарда в печалби от Apple

Уорън Бъфет постигна забележителен рекорд за натрупване на богатства както по време на бичи, така и по време на мечи пазари и беше коронован за „Оракулът от Омаха“.

13.06.2024 13:30 2 мин. четене

Цената на AI криптовалута се изстреля след като Binance обяви подкрепата си

Съсредоточен върху AI алткойн проект претърпя скок на цената, след като получи подкрепата на водещата крипто борса Binance.

13.06.2024 12:30 1 мин. четене

Крипто порфейлът MetaMask ще предлага стейкинг на Етериум

MetaMask, разработена от ConsenSys, наскоро стартира нова услуга за стейкинг на Етериум, която позволява на потребителите да залагат всякакви количества ETH.

13.06.2024 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.