НАЧАЛО Други

Binance оттегли заявлението си за инвестиционен фонд в Абу Даби

08.12.2023 17:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance оттегли заявлението си за инвестиционен фонд в Абу Даби

Binance, призната за най-голямата борса за криптовалути в света, се отказа от получаването на лиценз за управление на колективен инвестиционен фонд в Абу Даби.

BV Investment Management, базираното в ОАЕ дружество на Binance, оттегли преди това подаденото си заявление до Регулаторния орган за финансови услуги на Абу Даби през ноември миналата година. Това действие на оттегляне е извършено на 7 ноември, както е посочено на официалния уебсайт на регулатора.

Говорител на Binance информира Reuters, че след като са оценили глобалните си изисквания за лицензиране, те са стигнали до заключението, че това конкретно заявление не се счита за необходимо. Говорителят уточни, че това решение не е свързано с неотдавнашната резолюция с правителството на САЩ относно твърденията за нарушаване на разпоредбите за борба с прането на пари.

Преди около година Binance си беше осигурила разрешение за финансови услуги в Абу Даби, което позволява предоставянето на попечителски услуги за криптовалути на професионални клиенти при определени условия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Nvidia достигна размерите на целия фондов пазар в Германия

След скорошния доклад на Nvidia и рязкото увеличение на покупките на акции, пазарната капитализация на производителя на чипове се увеличи до впечатляващите $1.91 трилиона.

22.02.2024 21:40 2 мин. четене

Нови прогнози за цените на петрола

Тенденциите в ценообразуването на петрола и бензина се характеризират с ясно изразени сезонни тенденции, които обикновено се повишават след началото на годината и се запазват до летните месеци.

22.02.2024 20:00 3 мин. четене

БРИКС: Финансовият упадък на САЩ ще бъде в полза на съюза

Бившият главен икономист на МВФ Оливие Бланшар алармира, че Съединените щати са изправени пред тежка фискална криза поради нарастващия дефицит по дълга, който вече надхвърля $34 трилиона.

22.02.2024 17:00 2 мин. четене

Рецесията вероятно вече е застигнала Германия според централната банка на страната

Според редовния месечен доклад на Bundesbank от понеделник за най-голямата икономика в Европа, изглежда, че понастоящем Германия преживява потенциална рецесия, обусловена от слабото външно търсене, предпазливото поведение на потребителите и ограничените вътрешни инвестиции поради високите разходи за заеми.

22.02.2024 15:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.