НАЧАЛО Други

Binance NFT добавя поддръжка за блокчейна на Polygon

09.03.2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance NFT добавя поддръжка за блокчейна на Polygon

Binance NFT, платформата за NFT на Binance, обяви включването на мрежата Polygon в поддържаните от нея блокчейни.

Този ход има за цел да разшири NFT екосистемата в рамките на общността на Binance, като позволи на потребителите на нейния пазар за незаменяеми токени да търгуват с артикулите в различни блокчейн мрежи като Етериум, BNB Smart Chain, а сега и Polygon, използвайки своите сметки в борсата.

Въпреки това платформата запазва строг подход към своите NFT листинги. Тя подчерта, че само избрани колекции от ERC-721 NFT в мрежата Polygon понастоящем са достъпни на пазара за NFT на Binance.

В допълнение към неотдавнашното съобщение борсата затегна правилата си за NFT листингите, като обяви, че ще премахне от списъка NFT с дневен обем на търговия, по-нисък от $1,000. Тя периодично ще прави преглед на листингите, като ще препоръчва тези, които не отговарят на стандартите ѝ, да бъдат премахнати от списъка. Освен това борсата ограничи броя на NFT, които артистите могат да издават на ден.

Индустрията на NFT набира популярност напоследък, като големи имена като аукционната къща Christie’s, модната марка Gucci и дори Националната баскетболна асоциация (NBA) се включиха в пазара. Тъй като все повече инвеститори се насочват към пазара, става все по-важно реномирани борси като Binance да поддържат строги стандарти, за да предпазват потребителите от потенциални измами.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Децентрализираните автономни организации (ДАО) получават правно признание в САЩ


Междувременно Binance проучва възможностите за използване на изкуствен интелект (ИИ) в пространството на Web3. Нейният главен изпълнителен директор Чанпен Джао наскоро обяви пускането на захранвания с ИИ генератор на NFT на борсата, наречен “Bicasso”.

Пускането на “Bicasso” обаче беше белязано от противоречия, тъй като победителят в хакатона BNB Chain обвини Binance, че е откраднал и копирал техния проект, наречен “Chatcasso”. Въпреки обвиненията Binance твърди, че Bicasso е разработен самостоятелно повече от две седмици преди хакатона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как БРИКС помага на Русия и Китай да се опълчат на Запада

Докато Русия и Китай са подложени на натиск в Европа и САЩ, те намират доста по-положителен прием на Азиатска територия. 

21.06.2024 20:00 1 мин. четене

Revolut се стреми да се превърне в най-скъпия стартъп в Европа

Revolut се стреми да се превърне в най-скъпия стартъп в Европа в размер на $40 милиарда, според Financial Times.

21.06.2024 19:00 1 мин. четене

БРИКС: Още една държава загърбва долара, затвърждавайки съюза си с Русия

На фона на усилията на БРИКС за дедоларизация, Виетнам обяви плана си да се откаже от щатския долар в международната търговия.

21.06.2024 18:15 2 мин. четене

Nvidia загуби мястото си на най-ценната компания – ще продължат ли да падат акциите?

Компанията Nvidia започна тази седмица с голям успех, като стана най-голямата компания в света по пазарна капитализация, изпреварвайки Apple и Microsoft.

21.06.2024 17:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.