НАЧАЛО Други

Binance NFT добавя поддръжка за блокчейна на Polygon

март 9, 2023 10:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance NFT добавя поддръжка за блокчейна на Polygon

Binance NFT, платформата за NFT на Binance, обяви включването на мрежата Polygon в поддържаните от нея блокчейни.

Този ход има за цел да разшири NFT екосистемата в рамките на общността на Binance, като позволи на потребителите на нейния пазар за незаменяеми токени да търгуват с артикулите в различни блокчейн мрежи като Етериум, BNB Smart Chain, а сега и Polygon, използвайки своите сметки в борсата.

Въпреки това платформата запазва строг подход към своите NFT листинги. Тя подчерта, че само избрани колекции от ERC-721 NFT в мрежата Polygon понастоящем са достъпни на пазара за NFT на Binance.

В допълнение към неотдавнашното съобщение борсата затегна правилата си за NFT листингите, като обяви, че ще премахне от списъка NFT с дневен обем на търговия, по-нисък от $1,000. Тя периодично ще прави преглед на листингите, като ще препоръчва тези, които не отговарят на стандартите ѝ, да бъдат премахнати от списъка. Освен това борсата ограничи броя на NFT, които артистите могат да издават на ден.

Индустрията на NFT набира популярност напоследък, като големи имена като аукционната къща Christie’s, модната марка Gucci и дори Националната баскетболна асоциация (NBA) се включиха в пазара. Тъй като все повече инвеститори се насочват към пазара, става все по-важно реномирани борси като Binance да поддържат строги стандарти, за да предпазват потребителите от потенциални измами.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Децентрализираните автономни организации (ДАО) получават правно признание в САЩ


Междувременно Binance проучва възможностите за използване на изкуствен интелект (ИИ) в пространството на Web3. Нейният главен изпълнителен директор Чанпен Джао наскоро обяви пускането на захранвания с ИИ генератор на NFT на борсата, наречен “Bicasso”.

Пускането на “Bicasso” обаче беше белязано от противоречия, тъй като победителят в хакатона BNB Chain обвини Binance, че е откраднал и копирал техния проект, наречен “Chatcasso”. Въпреки обвиненията Binance твърди, че Bicasso е разработен самостоятелно повече от две седмици преди хакатона.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Кристалина Георгиева коментира глобалната икономика на Китайския форум за развитие

На Форума за развитие на Китай през 2023 г. Кристалина Георгиева, управляващ директор на Международния валутен фонд (МВФ) обсъди предизвикателствата пред световната икономика.

март 27, 2023 20:05 2 мин. четене

Венчър капиталистите са оптимистично настроени към европейските крипто стартъпи

Въпреки миналогодишните предизвикателства и сривовете на водещи играчи в индустрията, инвеститорите в рисков капитал подкрепиха стартъпите в крипто пространството.

март 27, 2023 18:00 2 мин. четене

Основателят на Terraform Labs обжалва удълженото му задържане в Черна гора

Съобщава се, че До Куон, съосновател на Terraform Labs, планира да обжалва решението на съда да удължи задържането му в Черна гора.

март 27, 2023 14:20 2 мин. четене

First Citizens Bank придобива всички депозити и кредити на Silicon Valley Bank

Федералната корпорация за депозитно застраховане (FDIC) обяви, че базираната в Северна Каролина First Citizens Bank ще придобие всички депозити и кредити на Silicon Valley Bank.

март 27, 2023 11:00 3 мин. четене