НАЧАЛО Други

Binance готови да похарчат $1 милиард за придобивания

октомври 8, 2022 10:20 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance готови да похарчат $1 милиард за придобивания

Binance, най-голямата крипто борса в света е инвестирала стотици милиони в платежни услуги, NFT, DeFi и TradFi.

Главният изпълнителен директор на Binance Чанпен Джао твърди, че компанията му е готова да похарчи повече от $1 милиард за сделки за придобиване само през 2022 г., съобщава Bloomberg.

Досега гигантът в областта на криптовалутите е похарчил $325 милиона през 2022 г., което е два пъти повече от сумата, която е била инвестирана през миналата година.

Binance направи изявление за потенциално придобиване на дял в медията Forbes на стойност $200 милиона. Стремежът на компанията към придобивания идва в условията на тежък мечи пазар. Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) загубиха повече от 70% от стойността си, докато някои големи компании, като Celsius, се сринаха.

Въпреки това Джао вярва, че на този пазар има много възможности. Досега Binance е инвестирала в 67 проекта през тази година.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Очакваме още 6-12 месеца мечи пазар, според основателя на Solana


В неотдавнашно интервю милиардерът сподели похвални думи за незаменимите токени (NFT).

Криптовалутният магнат изрази мнение, че е тесногърдо да се гледа на дигиталните колекционерски активи само като на снимки на маймуни. Той обясни, че технологията може да се използва за издаване на университетски дипломи, предлагане на билети за концерти и т.н. Според Джао Binance се интересува от инвестиции в компании за игри и електронна търговия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как фондовият пазар се противопоставя на икономическия хаос

През последните месеци финансовият пейзаж е изпълнен с хаос и несигурност. В началото на годината се борихме с трайната инфлация, последвана от тревожния срив на Silicon Valley Bank през март, който предизвика безпокойство сред инвеститори, собственици на бизнес и банкери.

май 30, 2023 17:30 3 мин. четене

БРИКС: Лукашенко се обръща към съюза в отговор на санкциите

По време на срещата на Висшия евразийски икономически съвет в Москва президентът на Беларус Александър Лукашенко изрази отговора на страната си за санкциите.

май 30, 2023 15:00 1 мин. четене

CBDC представлява заплаха от правителствен контрол според създателя на Cardano

Съоснователят на Cardano (ADA), популярната платформа за смарт договори, изрази загриженост относно дигиталните валути на централните банки (CBDC) и техния потенциал за правителствен контрол.

май 30, 2023 12:00 2 мин. четене

Директорът на Binance прогнозира големи успехи в крипто пространството през следващия бичи пазар

Главният изпълнителен директор на най-голямата борса за криптовалути по обем на търговията очаква редица постижения в крипто индустрията през следващата бича фаза.

май 30, 2023 10:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.