НАЧАЛО Други

Binance дарява $3 милиона на Мароко след земетресението

септември 12, 2023 14:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance дарява $3 милиона на Мароко след земетресението

В светлината на продължаващия правен спор с Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) лидерът в областта на криптовалутите Binance обяви своята хуманитарна инициатива в помощ на жертвите на неотдавнашното земетресение в Мароко.

Според информацията Binance Charity ще разпредели до $3 милиона, под формата на BNB на потребителите на Binance, живеещи в регионите, засегнати от тази трагедия.

Binance потвърди ангажимента си за подпомагане на жертвите на земетресението в Мароко. Борсата ще идентифицира правоимащите получатели на тази помощ в провинция Маракеш-Сафи, като използва доказателство за адрес (POA).

В съобщението се подчертава още:

Потребителите в провинция Маракеш-Сафи, които успешно са приключили POA преди тази дата, ще получат BNB на стойност $100 директно в своите сметки в Binance.

Всеки съществуващ потребител, който завърши POA проверката след 9 септември 2023 г., но преди 30 септември 2023 г., ще получи благотворително дарение на стойност $25, отново под формата на BNB директно в сметката си в Binance.

Основателят и главен изпълнителен директор на Binance, Чанпен Джао, изрази мнение:

Любезно молим мароканските потребители, които получават тези дарения, но не са засегнати от земетресението, да предадат средствата на най-нуждаещите се.

Освен това, за активните потребители, участващи в транзакции в Мароко, но пребиваващи извън засегнатите региони, Binance обеща да разпредели BNB на стойност $10, чрез airdrop:

Очакваме усилията ни да обхванат около 70,000 потребители на Binance, които живеят в Мароко. Средствата ще започнат да достигат до нашите потребители на 12 септември 2023 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как изглежда бъдещето на икономиката на САЩ според Bank of America

През септември 2023 г. икономиката на САЩ надмина очакванията въпреки предизвикателствата, породени от усилията на страните от БРИКС срещу долара.

октомври 1, 2023 16:00 2 мин. четене

Края на годината може да се окаже много силен за фондовия пазар

Tенденцията за сезонност на фондовите пазари се прояви почти перфектно през третото тримесечие на 2023 г., като август и септември оправдаха репутацията си на жестоки месеци за американските акции.

октомври 1, 2023 12:00 3 мин. четене

Правителството на САЩ се спаси от това да спре да работи

Конгресът на САЩ прие закон, който предотврати скъпоструващото спиране на работата на федералните агенции и осигури функционирането на правителството до 17 ноември.

октомври 1, 2023 10:00 1 мин. четене

БРИКС: Русия иска да се създаде единна дигитална валута за съюза

Докато икономическата коалиция БРИКС проучва алтернативи на щатския долар, Русия се застъпва за създаването на единна дигитална валута за търговия в рамките на блока.

октомври 1, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.