НАЧАЛО Други

Binance Charity ще предостави над 30,000 Web3 стипендии тази година

януари 22, 2023 17:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance Charity ще предостави над 30,000 Web3 стипендии тази година

Благотворителният клон на Binance - Binance Charity - ще финансира 30,655 стипендии за студенти, които искат да градят кариера в Web3 през 2023 г.

Сред участващите образователни центрове са колежи в Германия, Австралия и Кипър, базираният в Нигерия технологичен център Utiva, Women in Tech и две украински организации.

Благотворителната стипендиантска програма на Binance (Binance Charity Scholar Program – BCSP) ще осигури безплатни курсове за образование и обучение в областта на Web3. Идеята е да се позволи на технически грамотни студенти да повишат квалификацията си, без да се налага да прескачат излишни финансови бариери, обясни кампанията в блог публикация.

Признаваме, че дигиталното образование и развитието на умения може да се окаже недостъпно за мнозина, което води до липса на разнообразие и таланти в блокчейн индустрията. Програмата Binance Scholar променя всичко това, като покрива разходите за обучение и такси за курсове в някои от водещите световни университети, колежи и доставчици на професионално обучение.

В обявлението се посочва, че над 82,000 кандидати са проявили интерес да станат част от следващата кохорта на BCSP, което се равнява на процент на приемане от около 37%.

От Binance Charity заявиха, че си партнират с базираните в Украйна отдели, за да помогнат за преквалификацията на украинци, които може да са загубили работата си заради войната с Русия.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Започна ли следващия бичи пазар?


Партньорството с Women In Tech ще се стреми да обучи около 3,000 жени в селските райони на Южна Африка и Бразилия, за да подкрепи бъдещите жени предприемачи.

Binance Charity ще получи партньорска подкрепа и от Binance Academy – образователния портал за блокчейн с нестопанска цел на компанията.

Само през 2022 г. Binance Charity набра над $3.5 милиона – повечето от тях под формата на Binance USD (BUSD) – които помогнаха за финансирането на над 290,000 часа Web3 образование и курсове за обучение.

Ръководителят на благотворителната организация на Binance Хелън Хай заяви, че интересът към програмата продължава да расте:

Отговорът на нашите образователни проекти Web3 е безпрецедентен, което показва големия апетит на толкова много хора да научат за блокчейн, De-Fi, NFT, програмиране и много други.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да влияе на свидетели

Бившият главен изпълнителен директор на сриналата се криптоборса FTX, Сам Банкман-Фрийд отрича да се е опитвал да повлияе на потенциален свидетел.

януари 29, 2023 20:24 2 мин. четене

Гари Генслер коментира рисковете свързани с крипто инвестициите

Председателят на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ Гари Генслeр публикува в Twitter дискусия между него и комисар на SEC, в която обсъждат рисковете от крипто инвестициите.

януари 29, 2023 18:00 2 мин. четене

Ето кои криптоборси подкрепят стабилната монета Djed

Базирани на Cardano децентрализирани борси обявиха подкрепата си за предстоящата стабилна монета Djed и придружаващия я управленски токен Shen.

януари 29, 2023 17:00 1 мин. четене

Блокчейн компанията Ripple има нов президент

Ripple назначи нов президент, тъй като се подготвя за решението по делото, заведено от Комисията за ценни книжа и борси (SEC) срещу блокчейн компанията.

януари 29, 2023 12:15 1 мин. четене