НАЧАЛО Други

Binance актуализира платформата си за фен токени

февруари 23, 2023 12:31 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance актуализира платформата си за фен токени

Популярната криптоборса Binance въведе нова актуализация на своята платформа за фен токени, за да помогне на спортните отбори да подобрят ангажираността на феновете.

Според информация от Cointelegraph програмата възнаграждава притежателите на токени с различни предимства, включително достъп до мачове, ексклузивни вечери и видеоклипове с участието на любимите им играчи.

Феновете могат да печелят точки чрез участие в различни дейности и задачи; по-високите нива на участие осигуряват по-добри награди.

Лиза Хе, ръководител на отдела за незаменяеми (NFT) и фен токените в Binance вярва, че този тип активи са бъдещето на ангажираността на феновете, защото им позволяват да бъдат по-свързани с любимите си отбори и да имат думата при вземането на решения от страна на отбора.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто анализатор сподели какво може да изстреля Етериум до $10,000


Успешната платформа на Binance вече е помогнала на различни футболни клубове като Сантос, Порто и Лацио да се ангажират с хиляди участващи фенове.

Binance и преди е свързвала спорта и Web3 пространството чрез партньорства с футболиста Кристиано Роналдо и продажбата на билети от страна на Лацио под формата на NFT.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Кристалина Георгиева коментира глобалната икономика на Китайския форум за развитие

На Форума за развитие на Китай през 2023 г. Кристалина Георгиева, управляващ директор на Международния валутен фонд (МВФ) обсъди предизвикателствата пред световната икономика.

март 27, 2023 20:05 2 мин. четене

Венчър капиталистите са оптимистично настроени към европейските крипто стартъпи

Въпреки миналогодишните предизвикателства и сривовете на водещи играчи в индустрията, инвеститорите в рисков капитал подкрепиха стартъпите в крипто пространството.

март 27, 2023 18:00 2 мин. четене

Основателят на Terraform Labs обжалва удълженото му задържане в Черна гора

Съобщава се, че До Куон, съосновател на Terraform Labs, планира да обжалва решението на съда да удължи задържането му в Черна гора.

март 27, 2023 14:20 2 мин. четене

First Citizens Bank придобива всички депозити и кредити на Silicon Valley Bank

Федералната корпорация за депозитно застраховане (FDIC) обяви, че базираната в Северна Каролина First Citizens Bank ще придобие всички депозити и кредити на Silicon Valley Bank.

март 27, 2023 11:00 3 мин. четене