НАЧАЛО Алткойни

Крипто анализатор сподели какво може да изстреля Етериум до $10,000

февруари 22, 2023 9:10 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто анализатор сподели какво може да изстреля Етериум до $10,000

Според Гай Търнър, крипто анализатор от Coin Bureau, Етериум (ETH) може да достигне стойност от $10,000 по време на следващия бичи пазар, ако настъпят определени фактори.

Търнър подчерта значението на началото на крипто и потенциала за иновации в тази област.

Той предполага, че може да се появи “приложение-убиец” и да даде тласък на определен сектор, което да доведе до рязко повишаване на стойността на Етериум до петцифрена сума.

Въпреки че няма представа какво би могло да бъде това приложение-убиец, той вярва, че възможностите за това, което криптовалутите могат да постигнат са огромни и че в сектора на GameFi или метавселената може да се появи развитие, което да промени играта.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Какво да следим тази седмица?


Като алтернатива Търнър предполага, че едно по-малко вълнуващ момент, като например въвеждането на дигитална валута на централна банка (CBDC) от голяма държава, също може да послужи като стимул за приемането на криптовалутата.

В този случай, ако голяма икономика въведе CBDC със значителни ограничения за използване, хората могат да се обърнат към други възможности като Биткойн (BTC), които не подлежат на такива ограничения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Какви са очаквания за цената на Arbitrum след airdrop събитието?

Популярен крипто анализатор сподели вижданията си за това как ще се отрази airdrop събитието на цената на Arbitrum (ARB).

март 22, 2023 20:00 2 мин. четене

Coinbase ще листне ARB преди airdrop събитието, наред с други големи борси

Coinbase, водеща криптоборса в САЩ, включи ARB към списъка си с предлагани токени, криптоактив създаден от решението за мащабиране на Етериум (ETH) – Arbitrum.

март 22, 2023 15:04 1 мин. четене

Цената на XRP скочи с над 20% – ето защо

Цената на XRP отбеляза значителен скок, което може да означава, че продължаващият правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси (SEC) може скоро да приключи.

март 22, 2023 10:00 2 мин. четене

Инвестиционните продукти с цифрови активи отбелязаха отлив за шеста поредна седмица

Според нов доклад на CoinShares институционалните крипто инвестиционни продукти са преживели шестата си поредна седмица на отлив. Те са загубили близо $95 милиона миналата седмица, въпреки цялостното рали на криптопазара.

март 21, 2023 12:00 2 мин. четене