НАЧАЛО Други

Банков гигант влиза в партньорство с The Sandbox (SAND)

септември 12, 2022 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Банков гигант влиза в партньорство с The Sandbox (SAND)

Една от водещите банкови компании в Азия навлиза в метавселената с ново партньорство с платформата за виртуален свят The Sandbox (SAND).

Според ново прессъобщение мултинационалният гигант в областта на финансовите услуги DBS си сътрудничи с The Sandbox (SAND) за създаването на интерактивно преживяване в метавселената.

Двойката ще създаде DBS BetterWorld, който има за цел да подчертае значението на изграждането на устойчив екологичен свят. DBS ще придобие 3×3 парцела LAND в The Sandbox като част от сделката.

LAND са персонализируеми единици дигитален недвижим имот в метавселената на SAND, които играчите могат да притежават като NFT.

Себастиан Боргет, съосновател и главен оперативен директор на The Sandbox, отбелязва, че платформата създава специален парцел, наречен “SingaporeVerse”, който има за цел да пренесе културата на Сингапур в платформата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Основателят на Dogecoin с остри критики към Марк Кюбан


Приветстваме DBS в The Sandbox като първата банка в Сингапур, която ще навлезе в отворената метавселена и ще се присъедини към усилията ни за създаване на SingaporeVerse – квартал на нашата виртуална карта, който ще вдъхне живот на културата на Сингапур в метавселената по един много ангажиращ, справедлив и приобщаващ начин, който е отворен за всички.

Въпросите, свързани с ESG [екология, социална сфера и управление], са важни за нас и с нетърпение очакваме да си сътрудничим за преживяване, което да прикани нашата аудитория да окаже положително глобално въздействие, да открие творческите възможности на нашата платформа и може би да намери следващата възможност, която ще промени живота им в метавселената.

Новината за партньорството оказа слабо влияние върху цената на SAND. Към момента на публикуване токенът се търгува на цена от $0.989, което представлява ръст от 1.7% за последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Цените на руския петрол спадат – Индия ще засили покупките

На фона на спада на цената на руския суров петрол, която падна под границата от $60 за барел, заедно с по-широкия спад на международните бенчмаркове, Индия очаква увеличение на придобиването на руски петрол, както разкри високопоставен правителствен източник, говорил анонимно пред Reuters наскоро.

декември 9, 2023 20:00 2 мин. четене

Китай се закани да даде силен тласък на икономиката си през 2024 година

Китай пое ангажимент да засили фискалната си политика през 2024 г. в опит да стимулира икономиката си в затруднено положение. 

декември 9, 2023 17:00 2 мин. четене

Европа поема инициативата – задават се нови забрани за износа на руски газ

Страните от Европейския съюз са на път да прекратят окончателно вноса на руски газ с въвеждането на мерки, целящи да забранят достъпа на руски енергийни компании до техните газопроводи и терминали.

декември 9, 2023 11:15 3 мин. четене

БРИКС: Индия с важно съобщение за присъединяването на Пакистан към съюза

Индия, като член на БРИКС, наскоро отправи запитвания относно интереса на Пакистан да се присъедини към алианса.

декември 9, 2023 9:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.