НАЧАЛО Други

Банков гигант влиза в партньорство с The Sandbox (SAND)

септември 12, 2022 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Банков гигант влиза в партньорство с The Sandbox (SAND)

Една от водещите банкови компании в Азия навлиза в метавселената с ново партньорство с платформата за виртуален свят The Sandbox (SAND).

Според ново прессъобщение мултинационалният гигант в областта на финансовите услуги DBS си сътрудничи с The Sandbox (SAND) за създаването на интерактивно преживяване в метавселената.

Двойката ще създаде DBS BetterWorld, който има за цел да подчертае значението на изграждането на устойчив екологичен свят. DBS ще придобие 3×3 парцела LAND в The Sandbox като част от сделката.

LAND са персонализируеми единици дигитален недвижим имот в метавселената на SAND, които играчите могат да притежават като NFT.

Себастиан Боргет, съосновател и главен оперативен директор на The Sandbox, отбелязва, че платформата създава специален парцел, наречен „SingaporeVerse“, който има за цел да пренесе културата на Сингапур в платформата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Основателят на Dogecoin с остри критики към Марк Кюбан


Приветстваме DBS в The Sandbox като първата банка в Сингапур, която ще навлезе в отворената метавселена и ще се присъедини към усилията ни за създаване на SingaporeVerse – квартал на нашата виртуална карта, който ще вдъхне живот на културата на Сингапур в метавселената по един много ангажиращ, справедлив и приобщаващ начин, който е отворен за всички.

Въпросите, свързани с ESG [екология, социална сфера и управление], са важни за нас и с нетърпение очакваме да си сътрудничим за преживяване, което да прикани нашата аудитория да окаже положително глобално въздействие, да открие творческите възможности на нашата платформа и може би да намери следващата възможност, която ще промени живота им в метавселената.

Новината за партньорството оказа слабо влияние върху цената на SAND. Към момента на публикуване токенът се търгува на цена от $0.989, което представлява ръст от 1.7% за последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Ripple с голяма победа в делото срещу SEC

Съдията от Окръжния съд на САЩ Аналиса Торес нареди на Комисията по ценни книжа и борси да предаде документи, свързани с бившия й висш служител Уилям Хинман, което е значителна победа за Ripple.

септември 30, 2022 16:18 1 мин. четене

Binance добави майнинг пул за ETHW протокола

Според Binance потребителите, които изберат да се присъединят към басейна за добив на ETHW, няма да бъдат таксувани, като офертата ще продължи до 29 октомври.

септември 30, 2022 15:13 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

BlackRock ще стартира ETF за метавселена

BlackRock Inc. планира да създаде ETF, за да даде на клиентите си възможност да добавят в портфолиата си компании с експозиция към метавселената.

септември 30, 2022 11:30 1 мин. четене