НАЧАЛО Други

Банков гигант влиза в партньорство с The Sandbox (SAND)

септември 12, 2022 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Банков гигант влиза в партньорство с The Sandbox (SAND)

Една от водещите банкови компании в Азия навлиза в метавселената с ново партньорство с платформата за виртуален свят The Sandbox (SAND).

Според ново прессъобщение мултинационалният гигант в областта на финансовите услуги DBS си сътрудничи с The Sandbox (SAND) за създаването на интерактивно преживяване в метавселената.

Двойката ще създаде DBS BetterWorld, който има за цел да подчертае значението на изграждането на устойчив екологичен свят. DBS ще придобие 3×3 парцела LAND в The Sandbox като част от сделката.

LAND са персонализируеми единици дигитален недвижим имот в метавселената на SAND, които играчите могат да притежават като NFT.

Себастиан Боргет, съосновател и главен оперативен директор на The Sandbox, отбелязва, че платформата създава специален парцел, наречен „SingaporeVerse“, който има за цел да пренесе културата на Сингапур в платформата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Основателят на Dogecoin с остри критики към Марк Кюбан


Приветстваме DBS в The Sandbox като първата банка в Сингапур, която ще навлезе в отворената метавселена и ще се присъедини към усилията ни за създаване на SingaporeVerse – квартал на нашата виртуална карта, който ще вдъхне живот на културата на Сингапур в метавселената по един много ангажиращ, справедлив и приобщаващ начин, който е отворен за всички.

Въпросите, свързани с ESG [екология, социална сфера и управление], са важни за нас и с нетърпение очакваме да си сътрудничим за преживяване, което да прикани нашата аудитория да окаже положително глобално въздействие, да открие творческите възможности на нашата платформа и може би да намери следващата възможност, която ще промени живота им в метавселената.

Новината за партньорството оказа слабо влияние върху цената на SAND. Към момента на публикуване токенът се търгува на цена от $0.989, което представлява ръст от 1.7% за последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене

Coinbase глобени с $3.6 милиона

Coinbase, водещата борса за криптовалути, базирана в САЩ, получи санкция в размер на $3.6 милиона от Нидерландксата централна банка (DNB) за това, че не е получила съответната регистрация, преди да започне да предоставя крипто услуги в страната.

януари 26, 2023 18:00 2 мин. четене

FTX публикува пълен списък на своите кредитори

Публикуван е пълен списък на кредиторите, на които управляваната от Сам Банкман-Фрийд фалирала криптоборса – FTX дължи пари.

януари 26, 2023 12:23 2 мин. четене

Крипто и блокчейн решават ключов проблем, твърди комисар на SEC

Kомисар в Комисията по ценни книжа и борси (SEC), заяви, че след ужасната година участниците в сектора трябва да си спомнят какво всъщност представлява криптовалутата.

януари 26, 2023 11:37 2 мин. четене