НАЧАЛО Други

Австрия – крипто за масата

юли 2, 2018 11:17 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Австрия – крипто за масата

Ако живеете в Австрия, можете да си купите Биткойн, Етериум, Litecoin, IOTA , Ripple, Dash , Komodo и Биткойн Кеш в над 400 пощенски клона в цялата страна.

Още 1,300 партньори на пощата продават и криптовалути чрез нова инициатива на базираната във Виена Bitpanda, една от водещите европейски борси за закупуване и продажба на криптовалути.

Bitpanda To Go позволява на клиентите да въвеждат пощенски кодове, за да намерят най-близкия клон. Има над 240 местоположения само във Виена и 176 местоположения в Линц. Покупките са на три номинала: 50 €, 100 € и 500 €.

Клиентите просто се нуждаят от имейл адрес, за да купят своята предпочитана криптовалута с пари в брой в някой пощенски клон в Австрия. След това криптото се изпраща директно в интегриран портфейл.

Австрийската поща се фокусира върху разширяването на финансовите услуги за клиентите си, за да останат подходящи и да поддържат силни печалби. Този ход е също така позициониране на крипток за основна адаптация.

Австрийската поща разработи „близка мрежа от пощенски служби“, които създадоха конкурентно предимство в момент, когато пощенските станции се стремят да се разширят и в други вертикали. Нейната основна цел е да отговори на нуждите на клиентите със съответните продукти и услуги. Компанията, която отбеляза 2.3% ръст за 2017 г. през предходната година, прогнозира продължаващ спад от 5% в годишния обем на доставките на писма, докато двуцифрен ръст се очаква на австрийския пазар на парцели – благодарение на бума на електронната търговия ,

Междувременно американската пощенска служба отчита приходи от 69,6 млрд. долара за финансовата 2017 година (1-ви октомври 2016 г. – 30-ти септември 2017 г.), което е спад от 1,8 млрд. Долара спрямо предходната година. Компанията съобщава, че по-ниските приходи до голяма степен се дължат на ускореното намаляване на обемите от първокласни и маркетингови пощи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

CBDC са „комунизъм в най-чистата му форма“, твърди Робърт Кийосаки

Все повече държави и банки по света обмислят идеята за въвеждане на дигитални валути на централните банки (CBDC).

август 12, 2022 9:45 1 мин. четене

dYdX блокира сметки на потребители свързани с Tornado Cash

Протоколът за деривати dYdX потвърди в четвъртък сутринта, че е блокирал потребителски акаунти, които преди това са взаимодействали с Tornado Cash, в съответствие с новите санкции на САЩ.

август 11, 2022 19:00 1 мин. четене

Coinbase получи призовка от SEC

Coinbase е изправена пред разследване от страна на Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на САЩ във връзка с нейните продукти за доходност и стейкинг, според тримесечната ѝ документация.

август 11, 2022 15:38 1 мин. четене

Крипто казиното Winz.io пусна собствена ротативка

Winz.io пуска собствена ротативка – Winz to the Moon.

август 11, 2022 13:21 1 мин. четене