НАЧАЛО Блокчейн

Arbitrum води по дневни транзакции, а Етериум изостава

март 24, 2023 22:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Arbitrum води по дневни транзакции, а Етериум изостава

Употребата на Arbitrum (ARB) нарасна, след като решението за мащабиране от втори слой разпредели 12.75% от токените си чрез airdrop.

Фондация Arbitrum има за цел да направи екосистемата по-децентрализирана от другите вериги за мащабиране на Етериум (ETH), като предостави на отговарящите на условията потребители токени.

За да заявят токените и да имат право да гласуват за или против решения в екосистемата, на потребителите се препоръчва да използват официалния сайт на Arbitrum.

След airdrop събитието в четвъртък, 23 март, броят на дневните транзакции в Arbitrum драстично се увеличи до 2,733,872, както съобщи блокчейн изследователят Arbiscan. За сравнение, в сряда транзакциите бяха едва 1,218,525.

Поради голямото търсене от страна на потребителите, преди събитието за заявяване на ARB токени уебсайтът и блокчейн скенерът на Arbitrum претърпяха прекъсване.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Цената на алткойн скочи с 2,000% след объркване


Водещият смарт договор на Етериум регистрира само 1,073,049 и 1,077,305 дневни транзакции съответно на 22 и 23 март.

Coinbase наскоро добави ARB към списъка си за листване на токени в очакване на airdrop-a, но въпреки това алткойнът търпи значителни загуби, като стойността на токена към момента на писане на статията е около $1.34, което представлява приблизително 73% спад през последните 24 часа.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Блокчейн Новини

Фондация TON предложи изгарянето на 50% от възнаграждението на валидаторите

Фондацията TON предложи да се въведе механизъм за изгаряне, който да унищожава 50% от всички такси за транзакции в мрежата TON.

юни 2, 2023 16:46 2 мин. четене

Deutsche Telekom си партнира с Polygon, разширявайки влиянието на блокчейн

Компанията майка на един от най-големите доставчици на клетъчни услуги в Съединените щати обяви участието си като валидатор в Polygon (MATIC), мрежа за мащабиране от втори слой.

юни 2, 2023 12:00 2 мин. четене

Биткойн представи версия 25.0: Подобрена производителност и нови функции

Наскоро основният софтуер на Биткойн (Bitcoin Core) пусна версия 25.0, която въвежда редица подобрения, поправки на грешки и оптимизации на производителността, както и актуализирани преводи.

май 30, 2023 13:58 2 мин. четене

Opera интегрира MultiversX за следващото ниво на Web3

MultiversX, блокчейн платформа с фокус върху метавселената, обяви партньорство с крипто браузъра на Opera, за да интегрира безпроблемно своята разрастваща се екосистема.

май 20, 2023 17:58 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.