НАЧАЛО Алткойни

Arbitrum надхвърля $150 милиарда общ обем на транзакциите в Uniswap

07.05.2024 4:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Arbitrum надхвърля $150 милиарда общ обем на транзакциите в Uniswap

Arbitrum се превърна в пионерската мрежа от втори слой, която надхвърли $150 милиарда общ обем на транзакциите на децентрализиран обмен.

По-конкретно, този крайъгълен камък беше постигнат на платформата Uniswap, където обемът на транзакциите на Arbitrum достигна $150.2 милиарда от началото на май, според скорошно съобщение на Uniswap Labs.

Данните от DeFiLlama показват, че Arbitrum вече заема челна позиция сред мрежите от втори слой с обща заключена стойност (TVL) от $2.64 милиарда. Тази класация я поставя пред други решения от втори слой и я превръща в петата по големина сред всички протоколи, като изостава само от основните мрежи от първи слой като Етериум, Solana, BSC и Tron.

Родният токен на Arbitrum, ARB, се търгува за $1.07 към момента на писане на статията, отбелязвайки лек спад през предходните 24 часа.

В едно значимо развитие, Offchain Labs, водещият участник в Arbitrum, пусна Atlas ъпгрейда през март. С тази актуализация се въвеждат подобрени възможности за транзакции, предназначени да намалят разходите, свързани с транзакциите на Етериум от втори слой.

Междувременно Uniswap остава най-голямата децентрализирана борса от TVL с $5.54 милиарда, което демонстрира значителната роля на платформата в екосистемата, според последните данни от DeFiLlama.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.