НАЧАЛО Алткойни

Aptos (APT) скочи с над 20% в рамките на ден

октомври 23, 2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Aptos (APT) скочи с над 20% в рамките на ден

Алткойнът Aptos (APT) отбеляза забележителен скок в стойността си, като през последните 24 часа отбеляза двуцифрен ръст. Този скок изтласка монетата над ключово ниво на съпротива.

Преди това опитите за бичи отскок бяха осуетени от границата на съпротива от $6, тъй като пазарните настроения бяха в полза на мечките.

И все пак промяната в пазарните условия, преминаваща от мечи към бичи, доведе до забележително увеличение от 20% за APT, което прескочи прага от $6. Едновременно с това Биткойн (BTC) продължи бичия си тренд, като купувачите се стремяха да си осигурят ценова точка от $30,000 след неотдавнашните успехи.

Въпреки големите печалби, APT леко се отръпна след това и към момента на писане на статията се търгува на цена около $5.92.

По-подробен поглед към 12-часовия таймфрейм разкрива постоянни мечи предизвикателства, възпрепятстващи възстановяването на APT от ценовата граница от $5. В продължение на повече от месец купувачите се сблъскват със съпротива в ценовия диапазон от $5.6.

Тъй като сега купувачите успешно преодоляха това препятствие и се стремят да превърнат ценовото ниво от $6 в подкрепа, на хоризонта се очертава потенциал за по-нататъшни печалби.

В краткосрочен план се очаква затваряне на бича свещ над $6. Това ще даде възможност на купувачите да се насочат към по-високи печалби в диапазона между $6.9 и $7.5. Обратно, неуспехът да се осигури затваряне над $6 би могъл да доведе APT обратно до период на движение в диапазона.

Междувременно индикатори като индекса на относителната сила (RSI) и Money Flow на Chaikin (CMF) подчертават силния натиск за покупки и притока на капитали към Aptos. Тези фактори могат да изиграят ключова роля за поддържане на продължаващия бичи импулс в близко бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

AI с прогноза за цената на Solana през 2024 година

С неотдавнашното нарастване на интереса към изкуствения интелект (AI) след появата на ChatGPT, други платформи от подобно естество демонстрираха своята практичност. 

декември 7, 2023 22:00 2 мин. четене

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.