НАЧАЛО Алткойни

Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

февруари 7, 2023 16:37 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Aptos (APT) има повече потенциал от Solana (SOL) – Coin Bureau

Блокчейн протоколът от първи слой Aptos (APT) набира инерция, превръщайки се в един от най-добре представящите се алткойни на криптопазара.

Според Гай (“Guy”) от Coin Bureau Aptos най-вероятно ще се превърне в конкурент номер едно на Етериум (ETH), като очаква APT и SOL да се сблъскат със “сериозен регулаторен контрол” в бъдеще.

Той каза, че двата алткойна ще срещнат натиск от страна на продавачите и също ще бъдат подложени на регулаторен контрол.

За Aptos това ще се случи, защото е продължение на криптопроекта Libra на Facebook, който предизвика паника сред правителствата по света. По отношение на Solana – тя пък е фактическата верига за обмен на FTX, което със сигурност ще привлече вниманието на регулаторните агенции.

Говорейки за опита на създателите на Aptos в сферата на софтуера и маркетинга, Гай заяви:

Трудно е да се сравни какво точно има под “капака”; предполагам, че най-важният компонент е децентрализацията, в който случай Aptos [обира лаврите]. Единственият проблем е, че подробностите за децентрализацията на Aptos не са налични, а Aptos все още е много по-централизиран от средностатистическия криптопроект.

Популярният криптоанализатор също така смята, че Aptos има много по-лоша токеномика от Solana, въпреки че все още смята, че APT има по-голям потенциал от SOL в бъдеще.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Revolut стартира предварителна версия на стейкинг функция


В обобщение, Solana има предимство пред Aptos в краткосрочен и вероятно в средносрочен план, независимо от някои проблеми, свързани с FTX и Alameda. В по-дългосрочен план е твърде рано да се каже, но Aptos изглежда е в перфектна позиция да си осигури партньорствата, необходими за масово приемане. Solana – не толкова.

От гледна точка на цените, през последните 24 часа не видяхме значителни движения, тъй като и двата алткойна изглежда се консолидират, като SOL се търгува на $23.30, а APT – на $15.32.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Топ анализатор споделя бичи прогнози за четири алткойна

В неотдавнашна стратегическа сесия известният крипто аналитик “Cred” сподели експертизата си за четири криптовалути, които отбелязаха положително пазарно движение през изминалата седмица.

март 25, 2023 17:00 2 мин. четене

Nasdaq ще предлага попечителство на Биткойн и Етериум

Според информация на Bloomberg News от 24 март фондовата борса Nasdaq със седалище в Ню Йорк планира да въведе услуга за попечителство на криптовалути до края на второто тримесечие.

март 25, 2023 9:00 1 мин. четене

Цената на токените на Terra Network пада след задържането на До Куон

Родните токени на Terra отбелязаха лек спад в стойността си, след като се появиха съобщения, че нейният основател До Куон е бил арестуван в Черна гора на 23 март.

март 24, 2023 23:30 2 мин. четене

Шиба Ину (SHIB): Дали спадът в цената е признак за намаляващ интерес към токена?

Меме криптовалутата Шиба Ину(SHIB), известна с темата си, вдъхновена от кучетата, среща трудности при преодоляването на неотдавнашния спад.

март 24, 2023 20:00 2 мин. четене