Home

ApeCoin дари $1 милион за подкрепа на екосистемата Етериум

21.04.2023 9:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ApeCoin дари $1 милион за подкрепа на екосистемата Етериум

ApeCoin, токен, свързан с Bored Ape Yacht Club, направи значителен принос в размер на $1 милиона за развитието на Етериум.

Дарението бе потвърдено, след като общността на ApeCoin гласува в подкрепа на предложение, наречено AIP-230, което имаше за цел да подкрепи екосистемата на Етериум.

Общността на ApeCoin гласува в полза на предложението, като 46.21% от гласувалите го подкрепиха, 29.96% се противопоставиха, а 23.84% се въздържаха. Набраните средства ще бъдат използвани за различни цели, включително за подпомагане на развитието на абстракцията за сметки в Етериум и за приобщаване на разработчици в ApeCoin.

$300,000 от дарените средстева ще бъдат предоставени на ETHGlobal, водеща общност на разработчици на Етериум, а с останалите $700,000 ще бъдат финансирани 11 хакатона за ApeCoin и минимум пет инициативи в обществена полза.

“Maariab”, aвторът на предложението за дарение – бивш член на специалния съвет на ApeCoin, подчерта значението на подкрепата към Етериум, заявявайки:

Етериум е причината за съществуването на ApeCoin…  Етериум процъфтява благодарение на взаимната отговорност и груповата оценка, а общността на ApeCoin трябва активно да допринася за тази система.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Джо Роугън коментира влиянието на Илон Мъск в Twitter и последиците от RESTRICT


Освен с дарения за Етериум, общността на ApeCoin участва в няколко други дейности. Те гласуваха за създаването на новинарски уебсайт, наречен Bored Ape Gazette, посветен на Bored Ape Yacht Club. Общността стартира и стейкинг функции за ApeCoin, което добавя полезност към токена. Общността също така планира да гласува за ApeCoin DAO NFT пазар.

Влиянието на общността на ApeCoin върху NFT пространството продължава да нараства и в близко бъдеще вероятно ще се проведат още гласувания и инициативи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум ETF дебютира със силен старт, предизвиквайки оптимизъм за бъдещи крипто фондове

На 23 юли въвеждането на спот Етериум ETF предизвика значително вълнение в крипто сектора.

24.07.2024 19:00 1мин. четене

3 причини, поради които XRP може да се насочва към нов исторически връх

Цената на XRP може потенциално да се повиши, отбелязвайки значителен скок, задвижвана от три бичи индикатора, наблюдавани на месечната графика.

24.07.2024 18:00 2мин. четене

Биткойн Кеш: Подценен, но трейдърите остават скептични

Напоследък стойността на Биткойн Кеш (BCH) постоянно намалява, като към момента на писане на статията се търгува за $372 – спад от 2% за последните 24 часа.

24.07.2024 17:00 1мин. четене

Worldcoin стартира програма за отключване на токени

Worldcoin (WLD) започне значително отключване на токени на 24 юли в рамките на което постепенно ще бъдат отключени 2.38 милиарда WLD на стойност приблизително $5.54 милиарда през следващите четири години.

24.07.2024 15:30 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.