НАЧАЛО Други

Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

март 26, 2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Animoca Brands отхвърля твърденията за съкращаване на фонд и спад на оценката

Animoca Brands, компания за рисков капитал и разработчик на Web3 игри, отхвърли твърденията, че е намалила целевата стойност на своя metaverse фонд с $200 милиона или с 20%, до $800 милиона поради нестабилността на крипто пазара и нестабилността в банковия сектор.

Компанията също така отхвърли твърденията, че оценката ѝ е спаднала от $6 милиарда през юли 2022 г. до приблизително 2 млрд. долара през март 2023 г.

През ноември 2022 г. Animoca обяви фонд за подкрепа на стартиращи предприятия на среден и късен етап с фокус върху метавселената. Съоснователят Ят Сиу заяви, че целевият диапазон е между $1 милиард и $2 милиарда в зависимост от размера на набрания капитал.

От Animoca уточниха, че $1 милиард винаги е бил в рамките на обявения диапазон и че сумата, набрана за фонда, предстои да бъде определена. Въпреки че компанията призна въздействието на банковите сривове в САЩ, набирането на средства за фонда Animoca Capital все още продължава.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн: Експлозивен ръст покрай промените в политиката на Фед – А. Хейс


Сиу отбеляза, че анонимните източници, които стоят зад изтеклата информация, правят проверката на нейната адженда или точност по-трудна.

Animoca твърди, че общата ѝ оценка не е напълно представена от пазарната ѝ капитализация от около $2 милиарда, изчислена от търговията на нерегистрирани борси, като например PrimaryMarkets, тъй като обемът на търговията на такива платформи е твърде малък, за да осигури точност на цените в сравнение с действителния първичен пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

MakerDAO харчи $27.66 милиона годишно за стимулиране на растежа

Според данни на DeFiLlama от 31 май MakerDAO, децентрализиран паричен пазар, базиран на Етериум, който предоставя възможност за заемане на активи, включително ETH, изразходва приблизително $27.66 милиона годишно, за да поддържа протокола.

юни 2, 2023 19:00 2 мин. четене

Крипто борсата Bybit науска канадския пазар

Bybit, платформа за обмен на криптовалути, наскоро реши да прекрати услугите си в Канада, следвайки стъпките на лидера в бранша Binance.

юни 2, 2023 17:41 2 мин. четене

Тавана на дълга на САЩ: Крипто данъкът е оттеглен, одобрението е постигнато

Неотдавнашното одобрение на законопроекта за тавана на дълга на САЩ от Камарата на представителите взе изненадващ обрат, тъй като спорната тема за крипто данъчното облагане беше ефективно заобиколена.

юни 2, 2023 11:00 2 мин. четене

БРИКС започна да разглежда заявленията на множество държави

Коалицията БРИКС се стреми към разширяване на своя съюз, както посочи един от нейните ключови членове.

юни 2, 2023 10:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.