Home

Анализатори очакват този токен да скочи с 5,000% до Коледа

29.11.2022 19:35 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатори очакват този токен да скочи с 5,000% до Коледа

Този крипто проект може да скочи с 50Х до Коледа и да зарадва своите ранни инвеститори - не е късно да се включите.

Много крипто експерти очакват Коледа да донесе огромни изненади в индустрията. Е, някои “подаръци” не бяха най-радостните, като срива на FTX доведе до изпаряването на средствата на много инвеститори.

Но макар този крах на втората най-използвана криптоборса в света да повлия сериозно на големите криптовалути катo Биткойн и Етериум, други имена привлякоха внимание – едно от които е Dash 2 Trade.

Проектът се намира във фаза на предварителни продажби, като токенът на платформата – D2T – вече събра погледите на много анализатори и трейдъри, които очакват с нетърпение листването на борсите.

Не на последно място, успехът на платформата беше забелязан и от много известни медии като Bloomberg и BENZINGA.

Но какво точно прави Dash 2 Trade толкова интересна криптовалута и защо е редно да се разгледа този нов проект в етапите на предварителна продажба, ще разберем в тази статия.

Dash 2 Trade скача с 5,000% до Коледа?

dash 2 trade

50Х или 5,000% доходност е нещо, за което инвеститорите само могат да си мечтаят, когато си купят криптовалута. Разбира се, няма как тази доходност да се достигне лесно, особено при проекти, които вече са листнати на централизирани крипто борси.

Dash 2 Trade обаче е различен. Платформата предлага уникална стойност – инвеститорите ще имат достъп до крипто сигнали и детайлни анализи, но това, което безспорно получи широко медийно внимание е 12-степенният алгоритъм за оценяване на валути в етап на предпродажба.

Специалният, обучен от изкуствен интелект (AI) алгоритъм, в колаборация с опитните трейдъри на Dash 2 Trade, ще дава обстоен преглед на много потенциални криптовалути пред инвеститорите. Нещо, което иначе би им отнело много време – а именно проучването на различни нови проекти, ще бъде достъпно в рамките на секунди.

Доверието в екипа безспорно си личи и от резултатите от предпродажбите на Dash 2 Trade (D2T). В момента са събрани над $6.4 милиона, като се намираме в третата от общо девет фази на предварителни продажби.

Стартовата цена от $0.0476 (в момента е $0.0513) означава, че когато се стигне до финала на предпродажбите, ранните инвеститори ще са генерирали 39% (при цена на етап 9 от $0.0662 за токен).

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Какво представлява платформата на Dash 2 Trade?

Платформата на Dash 2 Trade се стреми да направи всеки търговец на криптовалута успешен, без значение от неговия опит. Разбира се, знанията за основни практики в търговията с крипто винаги биха били полезни, но не са задължителни.

d2t2

Интерфейсът на платформата е възможно най-опростен, като на основния екран ще можете да видите най-различните токени в предпродажби, най-продаващите се токени, както и най-популярните токени.

Можете да намерите и информация за най-новите предложения, които си струва да погледнете и ако прецените – да инвестирате.

Ще можете да си изграждате стратегии на платформата, като използвате Strategy Backtesting, за можете да подобрите своите резултати, възползвайки се от историческа информация. Освен това ще можете да използвате специалната API интеграция, която ви позволява да автоматизирате сделките си в централизираните и децентрализираните крипто борси.

Самата платформа е базирана на блокчейна на Етериум, а D2T токенът пък използва ERC-20 смарт контракти, които са одитирани напълно от SolidProof.

Екипът на платформата е изключително опитен, като е успял да направи друг успешен финансов проект – Learn 2 Trade, който разполага с над 70,000 членове, и получи високи оценки. Не на последно място, всички трейдъри и разработчици от Dash 2 Trade са верифицирани от Coinsniper.

d2t

За какво ще се използва токенът на Dash 2 Trade?

Токенът D2T ще се използва да задвижва цялата екосистема на проекта, като той ще може да се търгува срещу ETH или USD, когато започвате своето “инвестиционно приключение” в платформата.

Има три нива на достъп до платформата:

  1. Безплатно – потребителите ще имат достъп до платформата, но той ще бъде доста ограничен – трейдърите ще имат информация основно за различни цени.
  2. Стартово ниво – срещу 400 D2T на месец трейдърите ще могат да преглеждат важна информация за проектите и много други детайли за някои криптовалути в етап на предпродажби.
  3. Професионално ниво – за 1,000 D2T на месец търговците на криптовалута ще имат пълен достъп до всичко в системата, като могат да получават сигнали за всяка новост в крипто света.

Dash 2 Trade листване на крипто борсите

За да бъде един крипто проект успешен, се нуждае от стабилна подкрепа и от централизираните крипто борси. В момента екипът на проекта преговаря активно с много крипто борси, като отрано беше уредено листване на LBank, което бе посрещнато изключително позитивно от инвеститорите в Dash 2 Trade.

Наскоро се потвърди и второ листване след предварителните продажби – този път на BitMart. Именно това дава огромни възможности Dash 2 Trade да донесе ранен Коледен подарък на своите инвеститори –  5,000% възвръщаемост до Коледа!

d2t

Заключение

Безспорно един от най-вълнуващите токени за инвестиции през тази зима ще бъде Dash 2 Trade. Криптовалутата вече събра солидни инвестиции от над $6.4 милиона, като продължава да печели последователи. 

В момента се намираме в третата от общо девет фази на предпродажби, а обещаните листвания на LBank и BitMart, както и страхотната концепция на проекта могат да зарадват инвеститорите със значителна потенциална доходност до Коледа!

Често задавани въпроси

Струва ли си да се инвестира в Dash 2 Trade?

Dash 2 Trade е изключително перспективна криптовалута, която може да докара на инвеститорите до 50Х доходност до Коледа. Потенциалът пред проекта е огромен, а събраните до момента над $6.4 милиона дават индикации за още по-голям успех. 

Потенциала на инвестиция в Dash 2 Trade?

Dash 2 Trade има невероятни възможности пред себе си, защото дава възможност на инвеститорите да трейдват с перспективни криптовалути, които ще бъдат оценявани от опитния екип на платформата. Крипто сигналите и удобният интерфейс също помагат на трейдъри с различни нива на опит да навигират пазарите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

SEC одобри два спот Етериум ETF-a за листване на NYSE

Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) на САЩ одобри два нови спот Етериум ETF-а : Grayscale ETH Mini Trust и ProShares ETH ETF.

18.07.2024 11:00 2мин. четене

Скандал с търговия с вътрешна информация: Меме токени скачат след опита за убийство на Тръмп

След покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли крипто пазарът отбеляза рязък ръст на меме монетите като $FIGHT.

18.07.2024 10:00 1мин. четене

State Street обмисля въвеждането на стабилна монета

State Street Corporation, известна компания за финансови услуги, активно обмисля въвеждането на стабилна монета и депозитен токен като част от стратегията си за рационализиране на разплащанията с помощта на блокчейн технологията.

18.07.2024 7:00 1мин. четене

Cardano се сблъсква с мечи настроения въпреки предстоящата актуализация

Компанията за крипто анализи Santiment съобщи, че Cardano (ADA) преживява най-високото си ниво на мечи настроения от повече от година насам, като трейдърите до голяма степен отхвърлят криптовалутата.

17.07.2024 19:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Един отговор на “Анализатори очакват този токен да скочи с 5,000% до Коледа”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.