НАЧАЛО Биткойн

Анализатор прогнозира кога цената на Биткойн ще тръгне стремглаво нагоре

септември 8, 2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор прогнозира кога цената на Биткойн ще тръгне стремглаво нагоре

Познат крипто анализатор твърди, че ключов показател за Биткойн (BTC) изглежда стабилен въпреки цялостният спад на крипто пазара.

Позовавайки се на графиката от компанията за блокчейн анализи Glassnode, в която се посочва, че 95% от съществуващото предлагане на Биткойн не се е променило през последните 30 дни, анонимният водещ на InvestAnswers каза, че всичко, от което се нуждае водещият крипто актив, е катализатор от страна на купувача.

Водещият сподели:

Съкрушителна новина: 95% от всичкият Биткойн не се е движил през последните 30 дни. Така че отново, въпреки слабия пазар, само 5% се движат – 95% седят на едно място. И ние знаем защо…Представете си, че има катализатор и си представете, че големите пари искат да скочат и да купят “камион” с Биткойн?

Цената просто ще тръгне параболично. И това е просто икономика, дами и господа. Ето защо съм толкова обсебен от Биткойн…

Анонимният водещ на InvestAnswers каза още, че оставащото предлагане на Биткойн след отчитане на дългосрочните притежатели и изгубените BTC токени също е бичи индикатор:

Количеството Биткойн, което е или държано, или изгубено, или по принцип не се е движило през последните пет години, е близо осем милиона BTC.

Това означава, че технически само 11 милиона или приблизително толкова не са били. И всъщност, като се вземе този петгодишен плюс, той не включва всички Биткойн токени, загубени през последните пет или по-малко години.

Така че знаем, че [BTC] е просто супер оскъден. Умопомрачително е колко е оскъден. И винаги получавам въпроса: “Ами ако е толкова оскъден, това не е ли лошо?”. Не, не е. Това означава, че цената на това, което е останало, ще се повиши…

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн или фиат: Кое е по-добре за Индия на фона на спадащата рупия

Индийската рупия (INR) преживя труден месец, като отбеляза забележимо поевтиняване на валутния пазар въпреки последните тенденции на дезинфлация на цените в страната.

септември 24, 2023 15:00 2 мин. четене

Уолстрийт в готовност да налеят свеж капитал в крипто пространството

Основателят на SkyBridge Capital Антъни Скарамучи очерта потенциален катализатор, който може да окаже положително въздействие върху Биткойн (BTC) и други криптовалути.

септември 24, 2023 13:00 2 мин. четене

Държава от Централна Америка използва Биткойн за президентските избори

В резултат на базовата технология на Биткойн по време на общите избори в Гватемала през 2023 г. се появи забележителен случай. 

септември 24, 2023 12:00 2 мин. четене

Близо половината от пазара на криптовалути може да бъде заличен според анализатор

Известен крипто аналитик предупреди, че има потенциал за значителен спад в комбинираната пазарна капитализация на Биткойн (BTC) и други дигитални активи.

септември 24, 2023 11:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Анализатор прогнозира кога цената на Биткойн ще тръгне стремглаво нагоре”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.