НАЧАЛО Алткойни

Анализатор отправя предупреждение за алткойн пазара – ето за кои криптовалути става въпрос

октомври 28, 2023 11:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор отправя предупреждение за алткойн пазара – ето за кои криптовалути става въпрос

Известен анализатор на криптовалути отправи предупреждение, в което предполага, че ако Биткойн (BTC) продължи възходящата си траектория, алткойните може да загубят инерция.

Credible Crypto“, крипто стратег, посочи, че макар някои алткойни да изпитват скокове през интервалите, когато BTC остава относително стабилен, тези скокове вероятно ще намалеят, след като Биткойн възобнови възхода си. Той обаче се въздържа да посочи конкретни дигитални активи.

През последните две седмици водещата по пазарна капитализация криптовалута отбеляза забележителен скок в стойността си, като се покачи от около $27,300 на 15 октомври до текущата си цена от приблизително $34,000, отбелязвайки 25% увеличение.

Друг крипто анализатор, “Rekt Capital“, подчерта рязкото покачване на стойностите на алткойните, тъй като пазарите на криптовалути се повишават в тандем с Биткойн. Rekt Capital отбеляза, че Биткойн Кеш (BCH) е претърпял 25% ръст и изглежда е готов да тества границата от $100 като ниво на подкрепа.

Chainlink (LINK), децентрализиран доставчик на оракулски услуги, е друг алткойн в радара на Rekt Capital, който в момента набира сила. Трейдърът отбеляза, че макар LINK да се представя изключително добре, той бързо се приближава към историческо ниво на съпротива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Започва ли война сред общността на Биткойн?

Неотдавнашно разкритие на разработчик на Bitcoin Core предизвика вълнение в общността на Биткойн (BTC), намеквайки за потенциален вътрешен конфликт.

декември 7, 2023 21:00 2 мин. четене

Binance добавя нова криптовалута, но това се оказа лоша идея

Binance се сблъска със значителни сътресения поради проблемно листване на Anchored Coins EUR (AEUR), стабилна монета, което доведе до значителни загуби за потребителите. 

декември 7, 2023 19:00 2 мин. четене

Cardano: Пазарната капитализация на ADA скочи с $1 милиард

Cardano (ADA) се превърна в значим дигитален актив в рамките на по-широкия пазар, като отбеляза забележителен скок в пазарната капитализация с над $1 милиард, съчетан със 100% скок в обема на търговията.

декември 7, 2023 18:00 2 мин. четене

Крипто търговията на Robinhood е достъпна вече и в Европа

В четвъртък Robinhood Markets направи важна стъпка, като стартира услуги за търговия с криптовалути за клиенти в Европейския съюз, навлизайки на пазар, белязан от по-ясни регулаторни насоки, особено в момент, когато крипто компаниите са подложени на интензивен контрол в САЩ.

декември 7, 2023 17:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.