НАЧАЛО Алткойни

Анализатор очаква срив на цената на Етериум и BNB

май 11, 2023 9:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор очаква срив на цената на Етериум и BNB

Крипто стратег, който придоби популярност заради точното прогнозиране на дъното на мечия пазар на Биткойн през 2018 г., посочи, че Етериум (ETH) показва признаци на изчерпване на бичия потенциал.

Анализаторът, познат като “Bluntz”, сподели с последователите си в Twitter, че Етериум може би наскоро е формирал мечи модел с по-нисък връх, когато миналата седмица достигна приблизително $2,000.

Въз основа на графиката на Bluntz изглежда, че през следващите дни се очаква краткотрайно рали за ETH, последвано от корекция чак до $1,700.

Bluntz изрази гледната си точка за Етериум, заявявайки, че активът не изглежда да се представя добре в момента. Той посочи ясен петвълнов спад, последван от бавно тривълново възстановяване до fib нивото 0.618, където настъпи поредната значителна разпродажба.

Това предполага формиране на по-нисък връх и Bluntz очаква потенциален спад на цената до $1,700, след което ще преоцени ситуацията.

Към момента на писане на статията Етериум се търгува на цена от $1,843.

Bluntz също така наблюдава отблизо Binance Coin (BNB), криптовалутата на най-голямата в света крипто борса. Според него BNB изглежда е в мечи тренд както спрямо USD, така и спрямо BTC.

Той отбеляза загубата на значително ниво на подкрепа както при BNB/USD, така и при BNB/BTC, което предполага силен низходящ тренд.

Изглежда, че пазарът отчита определени събития, като например потенциално възстановяване на средства от FTX или засилен регулаторен натиск. Макар и да не е напълно сигурен, Bluntz изрази негативен поглед върху ситуацията.

Въз основа на анализа на графиките на анализаторът се очаква корекция за BNB към ценовия диапазон от $260. Понастоящем BNB се оценява на $313.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Според този Биткойн кит Avorak AI е изправен пред “най-малката съпротива срещу 100x” 

Avorak AI получи положителни оценки от виден инвеститор и Биткойн търговец, чието мнение, че Avorak AI е изправена пред “най-малката съпротива за 100x ръст”, показва силна вяра в растежа на платформата и потенциалните печалби за инвеститорите. 

юни 1, 2023 17:40 4 мин. четене

Шефът на Mastercard хвали блокчейн, Tradecurve приближава търговията до масите

Основните финансови услуги започват да тестват криптовалути. Въпреки това, много от тях остават до голяма степен нерешителни да се ангажират напълно с блокчейн пространството поради неговата нестабилност, несигурност и липсата на доверие в някои случаи.

юни 1, 2023 17:39 3 мин. четене

AI чатботовете ChatGPT и Google Bard дават прогнози за цените на Tradecurve и Collateral Network

Чатботовете с изкуствен интелект завладяха целия свят и криптовалутите не са по-различни, тъй като всички ентусиасти, търговци и инвеститори се впуснаха в пътешествие, за да разберат бъдещите ценови колебания и динамиката на криптовалутите, за да вземат добре обосновано решение с какво могат да диверсифицират.

юни 1, 2023 17:38 3 мин. четене

Цената на Solana (SOL) е доста подценена – Invest Answers

Според анонимният домакин на “InvestAnswers”, известен криптоаналитик, Solana (SOL) в момента е подценена в сравнение с конкурента си Етериум (ETH).

юни 1, 2023 12:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.