Home

Аналитичната компания Messari ще получи $35 милиона финансиране

21.09.2022 19:34 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Аналитичната компания Messari ще получи $35 милиона финансиране

Фирмата за данни и анализи на криптовалути Messari приключи кръг на финансиране от серия B на стойност $35 милиона, ръководен от Brevan Howard Digital.

Според прессъобщението, кръгът, който първоначално беше обявен през август, включва инвестиции от Morgan Creek Digital, Samsung Next, FTX Ventures, Galaxy и Coinbase Ventures.

Докато колекцията от графики и отчети на Messari предлага на инвеститорите по-ясна представа за крипто пазара, Selkis разглежда услугата и като основа за бъдеща ера, в която голяма част от сегашния режим на корпоративно съответствие и отчетност ще стане ненужен.

Messari, която тази седмица е домакин на годишната си конференция Mainnet в Ню Йорк, ще използва капитала, за да разшири екипа си и да разработи два нови продукта – Protocol Metrics и Data Apps.

“Това ново финансиране ще ни помогне да увеличим екипа си, да разширим дейността си в международен план и да инвестираме в нови предложения и инструменти за данни, които допълват водещия ни продуктов пакет”, заяви съоснователят и главен изпълнителен директор на Messari Райън Селкис.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Повечето най-влиятелни финтех компании са свързани с крипто


След този и още един инвестиционен кръг от август миналата година, пазарната оценка на Messari предполагаемо достига $300 милиона.

“Ако успеем да докажем, че всеки може да погледне даден протокол и да измисли финансови критерии за тези блокчейн, това ще облекчи необходимостта от централизирана отчетност. И няма причина блокчейн мрежите да не могат да осигурят същото за публичните акции”, каза Селкис пред Fortune.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Доналд Тръмп обмисля да назначи топ банкер за министър на финансите

След неотдавнашната стрелба по време на републикански митинг шансовете на Доналд Тръмп да бъде избран за президент на САЩ рязко нараснаха.

18.07.2024 11:30 2мин. четене

Виталик Бутерин съветва да не се подкрепя единствено крипто политиката

В неотдавнашна статия съоснователят на Етериум Виталик Бутерин предупреди, че не бива да се гласува само въз основа на позицията на кандидатите в подкрепа на криптовалутите.

18.07.2024 10:30 1мин. четене

Скандал с търговия с вътрешна информация: Меме токени скачат след опита за убийство на Тръмп

След покушението срещу Доналд Тръмп на 13 юли крипто пазарът отбеляза рязък ръст на меме монетите като $FIGHT.

18.07.2024 10:00 1мин. четене

Великобритания планира да регулира съвременните AI модели

Новото правителство на Обединеното кралство очерта плановете си за регулиране на усъвършенстваните модели на изкуствен интелект, с което се отклони от предишните политики, както бе подчертано в неотдавнашната реч на крал Чарлз относно законодателната програма, включваща над 35 законопроекта.

18.07.2024 9:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.