НАЧАЛО Други

Аналитичната компания Messari ще получи $35 милиона финансиране

септември 21, 2022 19:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Аналитичната компания Messari ще получи $35 милиона финансиране

Фирмата за данни и анализи на криптовалути Messari приключи кръг на финансиране от серия B на стойност $35 милиона, ръководен от Brevan Howard Digital.

Според прессъобщението, кръгът, който първоначално беше обявен през август, включва инвестиции от Morgan Creek Digital, Samsung Next, FTX Ventures, Galaxy и Coinbase Ventures.

Докато колекцията от графики и отчети на Messari предлага на инвеститорите по-ясна представа за крипто пазара, Selkis разглежда услугата и като основа за бъдеща ера, в която голяма част от сегашния режим на корпоративно съответствие и отчетност ще стане ненужен.

Messari, която тази седмица е домакин на годишната си конференция Mainnet в Ню Йорк, ще използва капитала, за да разшири екипа си и да разработи два нови продукта – Protocol Metrics и Data Apps.

“Това ново финансиране ще ни помогне да увеличим екипа си, да разширим дейността си в международен план и да инвестираме в нови предложения и инструменти за данни, които допълват водещия ни продуктов пакет”, заяви съоснователят и главен изпълнителен директор на Messari Райън Селкис.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Повечето най-влиятелни финтех компании са свързани с крипто


След този и още един инвестиционен кръг от август миналата година, пазарната оценка на Messari предполагаемо достига $300 милиона.

“Ако успеем да докажем, че всеки може да погледне даден протокол и да измисли финансови критерии за тези блокчейн, това ще облекчи необходимостта от централизирана отчетност. И няма причина блокчейн мрежите да не могат да осигурят същото за публичните акции”, каза Селкис пред Fortune.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Kraken стартира нова услуга за търговия с акции

Съобщава се, че през 2024 г. борсата за криптовалути Kraken ще представи нова услуга за търговия с акции.

септември 28, 2023 13:00 2 мин. четене

Големият проблем, пред който е изправен фондовия пазар

На Уолстрийт се очаква намаляване на прогнозите за корпоративните печалби, което от своя страна може да се отрази на пазара на акции.

септември 28, 2023 11:00 2 мин. четене

Най-голямата заплаха за световната икономика според JPMorgan

В неотдавнашно интервю Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan Chase, изрази загриженост относно готовността на световната икономика за потенциален сценарий на повишаване на основните лихвени проценти на Федералния резерв до 7%.

септември 28, 2023 10:00 2 мин. четене

Илон Мъск и глобалното влияние на един от най-ценните кадри на САЩ

Много бизнес лидери изживяват целия си живот, без да участват в международни инциденти. Илон Мъск обаче се оказа в центъра на два такива инцидента само за този месец.

септември 28, 2023 9:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.