НАЧАЛО Други

Аналитичната компания Messari ще получи $35 милиона финансиране

септември 21, 2022 19:34 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Аналитичната компания Messari ще получи $35 милиона финансиране

Фирмата за данни и анализи на криптовалути Messari приключи кръг на финансиране от серия B на стойност $35 милиона, ръководен от Brevan Howard Digital.

Според прессъобщението, кръгът, който първоначално беше обявен през август, включва инвестиции от Morgan Creek Digital, Samsung Next, FTX Ventures, Galaxy и Coinbase Ventures.

Докато колекцията от графики и отчети на Messari предлага на инвеститорите по-ясна представа за крипто пазара, Selkis разглежда услугата и като основа за бъдеща ера, в която голяма част от сегашния режим на корпоративно съответствие и отчетност ще стане ненужен.

Messari, която тази седмица е домакин на годишната си конференция Mainnet в Ню Йорк, ще използва капитала, за да разшири екипа си и да разработи два нови продукта – Protocol Metrics и Data Apps.

„Това ново финансиране ще ни помогне да увеличим екипа си, да разширим дейността си в международен план и да инвестираме в нови предложения и инструменти за данни, които допълват водещия ни продуктов пакет“, заяви съоснователят и главен изпълнителен директор на Messari Райън Селкис.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Повечето най-влиятелни финтех компании са свързани с крипто


След този и още един инвестиционен кръг от август миналата година, пазарната оценка на Messari предполагаемо достига $300 милиона.

„Ако успеем да докажем, че всеки може да погледне даден протокол и да измисли финансови критерии за тези блокчейн, това ще облекчи необходимостта от централизирана отчетност. И няма причина блокчейн мрежите да не могат да осигурят същото за публичните акции“, каза Селкис пред Fortune.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Роджър Вер дължи $20 милиона на Genesis

Роджър Вер обвинен в неизпълнението на задължения към Genesis в размер на $20 милиона.

януари 27, 2023 9:59 2 мин. четене

Coinbase глобени с $3.6 милиона

Coinbase, водещата борса за криптовалути, базирана в САЩ, получи санкция в размер на $3.6 милиона от Нидерландксата централна банка (DNB) за това, че не е получила съответната регистрация, преди да започне да предоставя крипто услуги в страната.

януари 26, 2023 18:00 2 мин. четене

FTX публикува пълен списък на своите кредитори

Публикуван е пълен списък на кредиторите, на които управляваната от Сам Банкман-Фрийд фалирала криптоборса – FTX дължи пари.

януари 26, 2023 12:23 2 мин. четене

Крипто и блокчейн решават ключов проблем, твърди комисар на SEC

Kомисар в Комисията по ценни книжа и борси (SEC), заяви, че след ужасната година участниците в сектора трябва да си спомнят какво всъщност представлява криптовалутата.

януари 26, 2023 11:37 2 мин. четене