НАЧАЛО Други

Аналитичната компания Messari ще получи $35 милиона финансиране

септември 21, 2022 19:34 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Аналитичната компания Messari ще получи $35 милиона финансиране

Фирмата за данни и анализи на криптовалути Messari приключи кръг на финансиране от серия B на стойност $35 милиона, ръководен от Brevan Howard Digital.

Според прессъобщението, кръгът, който първоначално беше обявен през август, включва инвестиции от Morgan Creek Digital, Samsung Next, FTX Ventures, Galaxy и Coinbase Ventures.

Докато колекцията от графики и отчети на Messari предлага на инвеститорите по-ясна представа за крипто пазара, Selkis разглежда услугата и като основа за бъдеща ера, в която голяма част от сегашния режим на корпоративно съответствие и отчетност ще стане ненужен.

Messari, която тази седмица е домакин на годишната си конференция Mainnet в Ню Йорк, ще използва капитала, за да разшири екипа си и да разработи два нови продукта – Protocol Metrics и Data Apps.

„Това ново финансиране ще ни помогне да увеличим екипа си, да разширим дейността си в международен план и да инвестираме в нови предложения и инструменти за данни, които допълват водещия ни продуктов пакет“, заяви съоснователят и главен изпълнителен директор на Messari Райън Селкис.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Повечето най-влиятелни финтех компании са свързани с крипто


След този и още един инвестиционен кръг от август миналата година, пазарната оценка на Messari предполагаемо достига $300 милиона.

„Ако успеем да докажем, че всеки може да погледне даден протокол и да измисли финансови критерии за тези блокчейн, това ще облекчи необходимостта от централизирана отчетност. И няма причина блокчейн мрежите да не могат да осигурят същото за публичните акции“, каза Селкис пред Fortune.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене