НАЧАЛО Други

Amazon Prime с нов сериал за NFT

декември 19, 2022 14:15 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Amazon Prime с нов сериал за NFT

В нова документална поредица "NFTMe" стрийминг платформата Amazon Prime ще представи възможностите на незаменяемите токени (NFT).

В поредицата участват артисти, колекционери и професионалисти от сектора от цял свят, които споделят опита си с NFT и как сливането на изкуството и технологиите е повлияло положително на ежедневието им.

В шест 30-минутни епизода сериалът представя 50 пионери от сектора от четири континента, сред които американската певица Сюзи Грийн от The Supremes, кралицата на Демократична република Конго – Диамби Кабатусила, дигиталния художник от SpaceX и NASA – Рефик Анадол, музикалния продуцент на Мадона – Питър Рафелсън; и Черил Дъглас от Portion, която стартира NFT колекцията Black-Eyed Peas.

Първият епизод изследва NFT общността и пътя на различни хора в дигиталната култура, като водещите разглеждат незаменяемите токени и блокчейн технологията.

Вторият епизод се задълбочава в това как Рефик Анадол създава изкуство с помощта на NASA и други. 

Следващите епизоди проследяват как марките се свързват с NFT, за да изследват нови аудитории, социалното въздействие на дигиталната трансформация, токенизацията в музикалната индустрия и ролята на NFT в даването на глас на артистите.

Сред акцентите е съоснователката на CrossTower – Кристин Богиано, която в пети епизод разказва за ролята на регулациите в поддържането на NFT пазара в правилна посока.


ПРОЧЕИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Бичият пазар по-близо от очакваното?


Зад документалната поредица стоят филмовият продуцент Tech Talk Media и награждаваният режисьор Джони Каплан. Според информацията продукцията е започнала през 2019 г. и е трябвало да бъде адаптирана поради COVID-19 ограниченията.

Този етап е включвал използването на робота с изкуствен интелект, оборудвани със сензори LiDar, позволяващи на режисьора да се движи, насочва и комуникира от разстояние.

В официалното съобщение на Tech Talk се добавя още:

NFTMe възнамерява да бъде MTV за незаменяеми токени, предоставяйки по подразбиране информация за активите по ясен, разбираем и ефективен начин, позволявайки на зрителите да усвоят изобилието от терминология и разнообразието от възможности в Web3 сферата…

Поредицата се излъчва по Amazon Prime, първоначално в Съединените щати и Обединеното кралство, a според Tech Talk поредицата ще се разпространи по целия свят през 2023 г. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Британски съд отхвърли иска на Крейг Райт за нарушаване на авторско право

С неотдавнашно съдебно решение в Обединеното кралство беше отхвърлен искът на Крейг Райт за спиране на дейността на Биткойн и Биткойн Кеш.

февруари 9, 2023 10:00 1 мин. четене

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за разработване на образователни програми, които да подпомогнат развитието на Web3 в страната.

февруари 9, 2023 8:00 2 мин. четене

Половината криптовалути ще изчезнат от пазара – Кевин О’Лиъри

В интервю за Скот Мелкер венчър капиталистът и водещ на „Shark Tank“ Кевин О’Лиъри прогнозира, че борсата за криптовалути Binance скоро може да бъде подложена на регулаторен натиск.

февруари 8, 2023 20:00 2 мин. четене

Voyager връчва призовки на ръководителите на FTX и Alameda

Voyager Digital, фалирал брокер на криптовалути, е връчил призовки на бившия Сам Банкман-Фрид и други ръководители на FTX и Alameda Research.

февруари 8, 2023 16:00 2 мин. четене