НАЧАЛО Алткойни

MetaMask може да разпространи крипто токена си чрез airdrop

ноември 17, 2022 13:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
MetaMask може да разпространи крипто токена си чрез airdrop

MetaMask, един от най-популярните портфейли за криптовалути на пазара, може да пусне свой собствен токен в близко бъдеще като крипто общността предполага, че е възможно да се разпространи чрез airdrop.

MetaMask изглежда е готов да пусне свой собствен крипто токен и потребителите вече се вълнуват от тази възможност. Всъщност това не е първият път, в който инвеститорите чуват за възможността да получат airdrop на токени от MetaMask. Токенът би могъл да се нарича MM или MASK, но няма повече подробности за това как би могъл да се използва и за какво.

Джоузеф Любин, един от съоснователите на Етериум и главен изпълнителен директор на ConsenSys, информира, че MASK може да бъде пуснат в близко бъдеще. На 8 ноември той отговори в Twitter, че трябва да „останем на линия“ за обявяването на MASK в близко бъдеще, но не даде повече подробности по този въпрос:

ConsenSys има хиляди токени в баланса си. ConsenSys се контролира енергично от своите служители, сред които съм и аз. И ние се стремим към децентрализация на няколко от нашите проекти. [Кога ще видим MASK]? Останете на линия.

Airdrop кампаниите са много популярни на крипто пазара, тъй като това беше чудесен начин проектите да привлекат потребители и да ги подтикнат да се ангажират с различни мрежи и конкретни токени. Ето защо пускането на токен от страна на MetaMask чрез airdrop може да бъде едно от най-добрите неща за този важен крипто проект.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Чарли Мънгър: Криптовалутите са измама и заблуда


Въпреки тази възможност, няма нищо сигурно и много неща могат да се случат в бъдеще, особено когато пазарът е в мечи тренд. В същото време силните проекти продължават да изграждат нови решения и да предлагат нови услуги на потребителите и на цялата крипто индустрия. Ето защо е важно да следите развитието на събитията, свързани с MetaMask.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Алткойни Новини

Cardano: Големите инвеститори бутат цената нагоре – Santiment

Santiment твърди, че увеличението на цената на Cardano (ADA) от миналата седмица се дължи главно на голямото натрупване от страна на големи инвеститори.

февруари 6, 2023 19:00 2 мин. четене

Polygon (MATIC): 2023 може да е добра година за актива – Bloomberg Intelligence

Според възгледите на Майк Макглоун от Bloomberg Intelligence за крипто пространството през февруари, Polygon (MATIC) ще се радва на значително масово приемане.

февруари 6, 2023 18:00 3 мин. четене

Шиба Ину: Да очакваме ли възход през следващите няколко седмици?

Популярен крипто стратег смята, че меме токена Шиба Ину (SHIB) може да се позиционира за възход през следващите седмици.

февруари 6, 2023 17:00 2 мин. четене

Близо 200% скок за алткойн, базиран на изкуствен интелект – ето защо

SingularityNET, проект, базиран на Етериум и насочен към изкуствения интелект (ИИ), отбеляза забележителен растеж.

февруари 6, 2023 13:25 2 мин. четене