НАЧАЛО Алткойни

MetaMask може да разпространи крипто токена си чрез airdrop

17.11.2022 13:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
MetaMask може да разпространи крипто токена си чрез airdrop

MetaMask, един от най-популярните портфейли за криптовалути на пазара, може да пусне свой собствен токен в близко бъдеще като крипто общността предполага, че е възможно да се разпространи чрез airdrop.

MetaMask изглежда е готов да пусне свой собствен крипто токен и потребителите вече се вълнуват от тази възможност. Всъщност това не е първият път, в който инвеститорите чуват за възможността да получат airdrop на токени от MetaMask. Токенът би могъл да се нарича MM или MASK, но няма повече подробности за това как би могъл да се използва и за какво.

Джоузеф Любин, един от съоснователите на Етериум и главен изпълнителен директор на ConsenSys, информира, че MASK може да бъде пуснат в близко бъдеще. На 8 ноември той отговори в Twitter, че трябва да “останем на линия” за обявяването на MASK в близко бъдеще, но не даде повече подробности по този въпрос:

ConsenSys има хиляди токени в баланса си. ConsenSys се контролира енергично от своите служители, сред които съм и аз. И ние се стремим към децентрализация на няколко от нашите проекти. [Кога ще видим MASK]? Останете на линия.

Airdrop кампаниите са много популярни на крипто пазара, тъй като това беше чудесен начин проектите да привлекат потребители и да ги подтикнат да се ангажират с различни мрежи и конкретни токени. Ето защо пускането на токен от страна на MetaMask чрез airdrop може да бъде едно от най-добрите неща за този важен крипто проект.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Чарли Мънгър: Криптовалутите са измама и заблуда


Въпреки тази възможност, няма нищо сигурно и много неща могат да се случат в бъдеще, особено когато пазарът е в мечи тренд. В същото време силните проекти продължават да изграждат нови решения и да предлагат нови услуги на потребителите и на цялата крипто индустрия. Ето защо е важно да следите развитието на събитията, свързани с MetaMask.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Coinbase ще листне няколко нови токена – eдин от тях вече е регистриран на Binance

Според информацията Altlayer (ALT), Lido DAO (LDO) и Pendle (PENDLE) ще бъдат регистрирани на фючърсните пазари на Coinbase, докато Core (CORECHAIN) ще бъде на разположение на спот пазарите на платформата.

20.06.2024 19:44 1 мин. четене

Притежателите на Binance Coin (BNB) регулярно ще получават безплатни токени

Binance обяви пускането на “HODLer Airdrop” като специална оферта за притежателите на BNB.

20.06.2024 19:00 1 мин. четене

Нов рекорд на дългосрочните притежатели на Етериум

“HODL Waves” графиката на Етериум показва как разпределението на циркулиращото предлагане на ETH се променя с течение на времето, подчертавайки промените в инвестиционното поведение.

20.06.2024 17:30 1 мин. четене

Binance добави крипто протокола LayerZero (ZRO) към платформата си за търговия

LayerZero, протокол за свързване на различни блокчейн мрежи, получи подкрепа от водещи крипто борси.

20.06.2024 16:39 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.