НАЧАЛО Алткойни

MetaMask може да разпространи крипто токена си чрез airdrop

ноември 17, 2022 13:55 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
MetaMask може да разпространи крипто токена си чрез airdrop

MetaMask, един от най-популярните портфейли за криптовалути на пазара, може да пусне свой собствен токен в близко бъдеще като крипто общността предполага, че е възможно да се разпространи чрез airdrop.

MetaMask изглежда е готов да пусне свой собствен крипто токен и потребителите вече се вълнуват от тази възможност. Всъщност това не е първият път, в който инвеститорите чуват за възможността да получат airdrop на токени от MetaMask. Токенът би могъл да се нарича MM или MASK, но няма повече подробности за това как би могъл да се използва и за какво.

Джоузеф Любин, един от съоснователите на Етериум и главен изпълнителен директор на ConsenSys, информира, че MASK може да бъде пуснат в близко бъдеще. На 8 ноември той отговори в Twitter, че трябва да “останем на линия” за обявяването на MASK в близко бъдеще, но не даде повече подробности по този въпрос:

ConsenSys има хиляди токени в баланса си. ConsenSys се контролира енергично от своите служители, сред които съм и аз. И ние се стремим към децентрализация на няколко от нашите проекти. [Кога ще видим MASK]? Останете на линия.

Airdrop кампаниите са много популярни на крипто пазара, тъй като това беше чудесен начин проектите да привлекат потребители и да ги подтикнат да се ангажират с различни мрежи и конкретни токени. Ето защо пускането на токен от страна на MetaMask чрез airdrop може да бъде едно от най-добрите неща за този важен крипто проект.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Чарли Мънгър: Криптовалутите са измама и заблуда


Въпреки тази възможност, няма нищо сигурно и много неща могат да се случат в бъдеще, особено когато пазарът е в мечи тренд. В същото време силните проекти продължават да изграждат нови решения и да предлагат нови услуги на потребителите и на цялата крипто индустрия. Ето защо е важно да следите развитието на събитията, свързани с MetaMask.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отбелязват ръст в цената; VC Spectra (SPCT) очаква 142% скок в предварителната продажба

Chainlink (LINK) и Immutable (IMX) отскочиха през септември, след като преминаха през вълни на несигурност през 2023 г. Тези ценови скокове следват значителни развития в двата блокчейна.

септември 28, 2023 13:10 4 мин. четене

При SUI се наблюдават ценови колебания, a VC Spectra (SPCT) и PEPE запазват позитивността на пазара

Крипто пазарът преживява период на волатилност, като при топ алткойните се наблюдават значителни ценови колебания. При SUI (SUI), нова блокчейн платформа от първи слой, се наблюдават значителни ценови колебания през последните седмици.

септември 28, 2023 12:10 3 мин. четене

Tradecurve Markets (TCRV) набира $6.1 милиона, нов блокчейн на Shiba Inu (SHIB), а за Ethereum (ETH) предстои голямо движение

Tradecurve Markets набра $6.1 милиона, а Shib Association ще разработи нов Shiba Inu блокчейн. Фючърсен ETH ETF може да бъде одобрен скоро. 

септември 28, 2023 11:05 4 мин. четене

1xBit добавя два ексклузивни метода за депозиране – Arbitrum и Algorand

OT 1xBit винаги правят гигантски крачки към това да останат начело на класацията, а новото добавяне на два метода за плащане – Arbritrum и Algorand – е достатъчно доказателство за този факт.

септември 28, 2023 10:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.