НАЧАЛО Алткойни

Алткойн скочи с близо 700%, но може да има сериозна корекция

октомври 18, 2023 18:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с близо 700%, но може да има сериозна корекция

Алтернативна криптовалута, работеща на блокчейна на Етериум (ETH), изглежда е готова да се откаже от значителна част от печалбите си през последните два месеца, според добре познат анализатор.

Анализатор, известен като “Altcoin Sherpa” информира, че Tellor Tributes (TRB), родният актив на децентрализирания оракул, вероятно е приключил възходящия си тренд, продължил няколко месеца.

Според трейдъра TRB, която се покачи от дъното от $9.11 в средата на август до върха от $79 едва миналата седмица, сега изглежда е изчерпала бичия си импулс:

TRB: Смятам, че това беше върхът на скока. Очаквам [възходът] постепенно да се свие и да се върне надолу.

При разглеждане на графиката на трейдъра изглежда, че прогнозата е TRB да се понижи до около $32, като сегашната цена на актива е около $59.

Криптовалутният стратег следи внимателно и движението на цените Avalanche (AVAX). Според него AVAX може да преживее подем в отговор на новината, че базираният на Avalanche протокол за социални финанси (SocialFi), Stars Arena, отново функционира, след като миналата седмица стана жертва на значителен пробив в сигурността.

Възстановяването на Stars Arena, съчетано с цялостните благоприятни условия в тази зона, предполага краткосрочна бича перспектива.

Според графиката на трейдъра изглежда, че той очаква AVAX да се покачи към границата от $10.60 от сегашната си цена при около $9.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

3 евтини криптовалути, на които да обърнете внимание следващата седмица

С наближаването на края на годината някои криптовалути навлизат във фаза на консолидация, докато други представят обещаващи инвестиционни перспективи.

декември 3, 2023 7:00 2 мин. четене

Цената на Terra Classic (LUNC) се изстреля с 25% след нова актуализация

Общността на Terra Luna Classic наскоро прие резолюция за справяне с несъответствие в последователностите, което засегна някои валидатори.

декември 2, 2023 22:00 2 мин. четене

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше между $2,133 до $1,917. Тези ценови нива бяха тествани два пъти, което показва несигурност сред търговците. 

декември 2, 2023 20:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на Polkadot – какво да следим

Пазарът на криптовалути като цяло е сравнително стабилен, но Polkadot (DOT) показа забележителен ръст, като се повиши с 2.5% до $5.55 само за последните 24 часа.

декември 2, 2023 17:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.