НАЧАЛО Алткойни

Алткойн инвеститорите търпят загуби, но пазара може да е на ръба на голям пробив

30.04.2024 8:30 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Според аналитичната фирма Santiment, неотдавнашната крипто корекция е накарала значителен брой търговци на алткойни да разпродадат своите притежания, което е довело до значителни загуби.

Моделът на Santiment показва, че над 85% от проследените алткойни в момента са в исторически благоприятна позиция за потенциални ралита, измерено чрез показателя пазарна стойност към реализирана стойност (MVRV) в различни времеви рамки.

Показателят MVRV, използван за измерване на оценката на криптоактивите, предполага, че много алткойни са подценени в момента, представяйки това, което Santiment описва като „историческа възможност“ за потенциални печалби.

Въпреки нарастващия страх сред търговците поради неотдавнашните спадове на пазара, Santiment предполага, че активността на купуване може да е оправдана предвид благоприятните условия на MVRV.

На фона на тази потенциална настройка на рали, търговците изместват фокуса си от волатилни алткойни като Dogecoin (DOGE) към активи, които са демонстрирали устойчивост по време на турбулентни пазарни условия.

Докато непразните Биткойн (BTC) портфейли продължават да растат стабилно, портфейлите, съдържащи алткойни като Dogecoin, се стабилизираха след значително увеличение на цените по-рано през годината. Cardano обаче се откроява като една от малкото мрежи, които изпитват спад в активните портфейли.

Според най-новите данни Dogecoin се търгува на $0.149, което е спад с повече от 34% от своя пик през 2024 г. от $0.228. Междувременно цената на Биткойн се търгува за малко над 63,000, отбелязвайки спад от 13% от най-високата си стойност през 2024 г. от $73,650.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Fantom разкрива нови подробности за новия си блокчейн

Фондация Fantom представи нова информация за иновативния си блокчейн от първи слой – Sonic Network, който ще се свърже с Етериум чрез мост от втори слой. Тази връзка ще позволи на Sonic да използва обширната потребителска база, ликвидността и различните протоколи на ETH.

19.05.2024 0:00 2 мин. четене

Тази криптовалута на ръба на голямо движение нагоре – какво да следим

Широко следен крипто стратег очаква през следващите месеци значително покачване на водещ алткойн, свързан с изкуствения интелект (AI), в рамките на Топ 50.

18.05.2024 21:00 1 мин. четене

Заплаха за цената на Dogecoin – какво трябва да знаем

През последните дни цената на Dogecoin отбеляза леко повишение и към момента е $0.1522. През последните 24 часа цената на DOGE се е повишила минимално с 0.6%, като има потенциал за по-нататъшни увеличения. Някои анализатори обаче предупреждават за възможен спад на стойността в близко бъдеще.

18.05.2024 20:00 2 мин. четене

Крипто кит с огромни загуби от търговията с алткойн – и все пак продължава да го купува

Изглежда, че един от крипто китовете активно търгува с Arbitrum (ARB) токени, извършвайки покупки и продажби с големи суми.

18.05.2024 19:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.