НАЧАЛО Алткойни

Лайткойн: Дългосрочните притежатели трупат LTC – какво следва за цената?

29.04.2024 16:01 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Лайткойн: Дългосрочните притежатели трупат LTC – какво следва за цената?

През април настъпиха значителни промени на пазара на криптовалути, които засегнаха и една от по-основните криптовалути - Лайткойн (LTC).

Вместо обаче да се фокусира единствено върху ценовите колебания, вниманието беше привлечено от промяната на нетната позиция на дългосрочният притежател на монетата (Hodler Net Position Change).

Този показател служи като индикатор за поведението на инвеститорите: отрицателната стойност предполага дейност по продажба, а положителната – натрупване. Анализът на данните, предоставени от Glassnode, разкри положителна Hodler Net Position Change на 27 април, отчитайки, че дългосрочните притежатели са придобили 57,095 LTC.

От средата на февруари до края на март Hodler Net Position Change последователно показваше отрицателни стойности, предизвиквайки спекулации относно позицията на LTC сред алткойните, готови за значителен растеж.

Тази тенденция обаче изглежда се е обърнала от 5 април насам. С продължаващото акумулативно поведение, надхвърлящо продажбите, LTC може да се противопостави на мечите прогнози и да клони към бича траектория.

Бичи индикатори

За да се получи допълнителна информация, бяха разгледани допълнителни показатели, влияещи върху дългосрочните перспективи на LTC. Един такъв показател е “спящото” (dormant) обращение, проследяващо движението на дълго неактивните монети, което често оказва влияние върху ценовите тенденции.

Интересното е, че 365-дневният брой на “спящото” обръщение в мрежата на Лайткойн достигна най-ниската си точка от 9 април насам. Това предполага, че дългосрочните притежатели са склонни да запазят активите си, вместо да ги продават на по-ниски цени.

Въпреки че прогнозираният бичи ръст не гарантира покачване на LTC до $400, търговията в диапазона от $180 до $250 не може да бъде пренебрегната.

Въпреки това е от решаващо значение да се признае, че всеки потенциален ценови скок може да не следва линеен път. LTC може да претърпи корекции, като евентуално се потопи под $82, преди да се опита да удвои или утрои стойността си.

Към момента на писане на статията цената на Лайткойн (LTC) се колебае около $83.3.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Как крипто кит превърна $2,775 в над $2.2 милиона за една вечер

Един крипто кит е постигнал забележителен подвиг, както съобщиха анализаторите на доставчика на данни за криптовалути Lookonchain.

20.05.2024 9:00 1 мин. четене

Крипто инвеститор загуби над $700,000 в търговия с меме токени за два дена

Бумът на меме монетите през 2024 г. привлече нетърпеливи спекуланти, търсещи бързи печалби в конкурентна търговска среда.

20.05.2024 6:30 2 мин. четене

Kraken отрича слуховете за премахване на Tether в Европа

Kraken, водеща борса за криптовалути, потвърди, че не планира да извади Tether (USDT) от списъка си в с предлагани активи за търговия в Европа, въпреки нарастващите опасения относно стабилността и регулаторното съответствие на стабилните монети.

19.05.2024 22:00 1 мин. четене

Резкият спад в цените на GME и AMC породи много съмнения

Меме криптовалутите може да засенчат меме акциите поради възприеманите от тях ползи. GameStop (GME), базиран на Solana (SOL) меме токен, който отбеляза скок след завръщането на Roaring Kitty, сега търпи значителни загуби.

19.05.2024 16:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.